Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nőkkel állandóan csak a probléma van. Nem lehet velük átlagfizetésű embereknek mit kezdeni.Akin nem néznek keresztül, annak akár hetekig feleslegesen rabolják az idejét. Egyik sem jobb a másiknál. Gazdagoknak miért nincs ilyen gondjuk?
Írok két példát:
Ronaldo: Ha nem világsztár Cristiano Ronaldo milliárdokkal, hanem Krisztián Roland lenne egy átlagfizetésű vasműs munkásként, a kutya nem foglalkozna vele, nem lenne ilyen nője, mint Georgina Rodrigez bomba fenékkel, meg jó mellekkel.
Flo Rida: Gyönyörű nők vannak mellette a klipben, akikkel együtt is lehet szexuálisan.
Ezeket az embereket nem piszkálja, nem akadályozza senki. Bemennek egy diszkóba, 10-ből 9 nő rájuk ugrik. Nekünk átlagfizetésű embereknek mi jutott? Keresztül néznek rajtunk a nők, dolgozunk, meg kopaszodunk.
Ennyi.
Vagy nem jut semmilyen nő, ha valamilyen jut, akkor az problémás, nem tudja mit akar, hatalmasak az igényei, pszichés problémát személyiségében megjelenítő személy, szórakozik, a nőket szereti, férfi gyűlölő,. rabolja az emberek idejét, nem lehet vele mit kezdeni.
Az idő csak megy és megy. Boldogság sehol, szép nő sehol.
Most újabban ha valaki, anyagi támogatással keresne párt , akkor abba kötnek bele nők, ha nincs az embernek pénze, akkor azért nem kell.
Megy a kifogáskeresés, más nincs.
39
Független vagyok, jó munkám van, sportos,ÖNÁLLÓ, EGYEDÜL ÉLEK!!!! és nem szorulok rá egyetlen férfira sem!!!!! Így nem kell senkivel együtt lennem kényszerből, mint 20-30 évvel ezelőtt anno, és lehet együtt olyan férfivrl, akivel ÉN AKAROL lenni!
Pardon! Ha nem állok le csőstömegekkel, és az ambiciozus féefiakat keresem, mert rájuk tudok FÉRFIként tekinteni, akkor nagyképü vagyok?
43
Pontosan!
Ha milliomosra nem is, de minimum keressen annyit mint én. Sokan ezt a szintet is képtelenek megütni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!