Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk, csendes lány hogyan legyen nyitottabb ismerkedés céljából?
Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 20:17
1/10 anonim válasza:
Kezdje el megtanulni képviselni magát.
2/10 anonim válasza:
Öltözz normálisan, és lesz kanid! Tudod, szoknya, magas sarkú, meg hasonlók.
3/10 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, akkor a fiúk simán rádugranak. Ha csúnya vagy, akkor tégy ez ellen.
4/10 anonim válasza:
Mosolyogj, legyél érdeklődő, keresd a kiszemelted társaságát.
6/10 anonim válasza:
Kezdj el beszélgetni 1-1 sráccal. Ne a harsány típusból, mert vele nagyon nem lesz meg a közös hang. Találd meg az arany középutat a harsánykodó és az "azért csendes, mert le se szar" típus között, és megfogsz lepődni.
Én legalábbis a legjobb beszélgetéseimet ilyen nőkkel folytattam le, mert én is az vagyok, csak próbálom leplezni, ami nagyon nehéz. De harsánykodó "híj, de menő vagyok" ember sosem tudnék lenni. Akkor már inkább bármi más.
7/10 anonim válasza:
Elsősorban oldja meg a hisztijeit, a bizalomproblémáit, ne vetitse a vélt félelmeit másokra, ne tűnjön el csak mert jó a másikkal, ne rettegjen ha érzései lesznek, stb ilyen alap dolgok. Ha ezek megvannak, már el lehet kezdeni beszélgetni.
9/10 anonim válasza:
Picit kezdeményez, ne futamodjon meg, ha többet érzel a dolgokba stb. sorolhatnám. De ha gondolod írj, beszélgessünk itt. Már az is egy előre lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!