Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri a nőknek esélyt adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri a nőknek esélyt adni?

Figyelt kérdés

Vannak nők akik tetszenek és akarnának de nem tudom egyáltalán megéri e.. mit kap ma egy férfi egy nőtől?

Anyagilag pl. rosszabbul jönnék ki? Ha szeretném hogy házi munkát végezzen akkor máris jönnek azzal hogy anyapótlékot keresek.

Aztán könnyen tovább állnak megcsalják egymást az emberek.. Férfiként szerintem nekem kéne mindenben helyt állnom mert hogy TE VAGY A FÉRFI.

Jelenleg alkalmi kapcsolataim vannak így talán jobb kényelmesebb nem?

2021. jún. 22. 16:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor nem a párkapcsolatnál kellene kezdeni, hanem itt - a létfenntartásnál!

Amíg nem teszel szert egy minimális anyagi függetlenségre, addig ne is gondolj az ellenkező neműekkel való szorosabb viszonyra!

Ui: a másik ember nem azért van, hogy eltartson Téged - jó esetben. Két, anyagilag VISZONYLAG rendezett körülmények között élő ember találkozása lehet csak egy kielégítő kapcsolat alapja.

2021. jún. 22. 21:25
 12/12 anonim ***** válasza:

"38 éves vagyok, jelenleg munkát keresek,"

Akkor pont aktuális ez a kérdés :)

2021. jún. 22. 21:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!