Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri a nőknek esélyt adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri a nőknek esélyt adni?

Figyelt kérdés

Vannak nők akik tetszenek és akarnának de nem tudom egyáltalán megéri e.. mit kap ma egy férfi egy nőtől?

Anyagilag pl. rosszabbul jönnék ki? Ha szeretném hogy házi munkát végezzen akkor máris jönnek azzal hogy anyapótlékot keresek.

Aztán könnyen tovább állnak megcsalják egymást az emberek.. Férfiként szerintem nekem kéne mindenben helyt állnom mert hogy TE VAGY A FÉRFI.

Jelenleg alkalmi kapcsolataim vannak így talán jobb kényelmesebb nem?

2021. jún. 22. 16:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ezzel a mentalitással maradj az alkalmiaknál inkább, mindenki jobban jár...
2021. jún. 22. 16:16
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
Azért nem mindegy, hogy mikor hozod fel a házimunka témát. Ha az első randin megkéred, hogy jöjjön már fel hozzád porszívózni, akkor nem csoda, ha menekül előled. Ha együttéléskor kéred meg, akkor viszont tök jogos. Mondjuk normális embernek ezt nem is kell magyarázni, lehet, hogy jobb is, ha maradsz az alkalmi kapcsolatoknál.
2021. jún. 22. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

"Ha szeretném hogy házi munkát végezzen"

És mégis miért ganézzon utánad? :D :D

Senkinek nem kell esélyt adnod. Semmit nem kell erőltetni. Majd ha netán szerelmes leszel, máshogy fogod gondolni.

2021. jún. 22. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
34%

Alkalmi "kapcsolat" elégséges, amíg nincs igényed lelki társra.

Egyébként az a nő, aki nem hajlandó besegíteni a házi és ház körüli munkába, úgyis csak alkalmira jó.

2021. jún. 22. 17:02
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Neked jobb és kényelmesebb, igen. Te ne erőltesd a párkapcsolatosdit, nem érted a lényeget. Maradj szépen ezen a szinten.
2021. jún. 22. 17:15
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Nekem ne adj esélyt :D
2021. jún. 22. 18:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Valakit vagy kedvelek és szeretek vagy nem. Sosem néztem. hogy "megéri e". Az érzelmek nem racionálisak.
2021. jún. 22. 18:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem biztos nem kéne olyan, aki "esélyt ad".
2021. jún. 22. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Nőknek "esély"?! Mégis mire?! Konkrétumokat nem írtál, miért kellene házimunkát végeznie feltétlenül UTÁNAD az esetlegesen kiszemelt illetőnek...

Saját maga után rendet rak és tisztaságot tart - az más dolog.

Szabad megtudni, hány éves vagy kérdező és mivel foglalkozol a hétköznapokban?

Munkahelyeden érnek-e megfelelő sikerélmények, amit kisugárzol a környezetedben élőknek?

2021. jún. 22. 19:47
 10/12 A kérdező kommentje:
38 éves vagyok, jelenleg munkát keresek,
2021. jún. 22. 21:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!