Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők/Lányok! Nálatok kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Lányok! Nálatok kizáró ok ha egy 30 feletti férfinek hosszú haja van?

Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 13:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
50%
15.,17.vagyok,kaptam képet; szerintem ez király!!!! Szerintem nagyon jól áll neked, plusz még, érdekesség képpen, kicsit kompenzálja is, hogy ugye úgy oldalt van, és akkor kicsit kompenzálja,hogy nekem kicsit hosszúkásnak tűnik a fejed; tehát még egy kicsi pluszban is jó. De összefogva elképzelve is szerintem nagyon jól nézne ki ,úgyhogy szerintem nagyon jól áll neked.
2021. jún. 21. 15:13
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom azt, hogy kizáró ok, mert ha beleszeretek, akkor beleszeretek, de még nem találtam soha hosszú hajú férfit vonzónak.
2021. jún. 21. 15:24
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem, ha ápolt és illik a stílusához. Tudni kell viselni.
2021. jún. 21. 16:01
 24/30 anonim ***** válasza:
Nekem a vállig érő tetszik, de ehhez az is kell, hogy jól álljon az illetőnek és ápolt legyen. A hosszabb haj már nem jön be és az sem mikor lófarokba kötik, kontyolják stb. Ha gondolod, küldhetsz képet nekem is :)
2021. jún. 21. 16:21
 25/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, tanácsokat!

Utolsó, küldtem neked is képet.

2021. jún. 21. 17:43
 26/30 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet.
2021. jún. 21. 22:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Sok válasz volt, 1 kivételével mindenki azt mondta, hogy nem áll jól a hosszú hajad. (nála próbálkozz!) Nyilván a privátok mondhattak mást. Minden esetre nem ártana elgondolkozni..
2021. jún. 21. 22:48
 28/30 anonim ***** válasza:
15. vagyok megint, én még azt szeretném mondani,hogy a rocker pasik kifejezetten gyönyörűek szoktak lenni általában. Még csak ennyit mondanék. (ez csak információ volt, szándék nélkül, csak hogy tudjad, azért:).)
2021. jún. 21. 22:52
 29/30 anonim ***** válasza:
ha te küldted az üzenetet, kérlek, küldd el újra, mert kijelzi, hogy van új üzenet, de rámegyek az üzenetekre, és ott mégsem látni újat (Mi már leveleztünk, csak beírom ide is, hátha te se kaptad meg tőlem, amit én írtam; nem tudom, az a másik tőled jött-e.)
2021. júl. 16. 20:21
 30/30 anonim ***** válasza:
Most vált hozzáférhetővé egy 20.11-es üzenet, az akkor nem te voltál. :):)
2021. júl. 17. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!