Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők/Lányok! Nálatok kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Lányok! Nálatok kizáró ok ha egy 30 feletti férfinek hosszú haja van?

Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 13:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Küldheted.
2021. jún. 21. 14:14
 12/30 A kérdező kommentje:
Küldtem képet mindenkinek
2021. jún. 21. 14:19
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép hajad van 😊

De az arcodhoz a rövid haj sokkal jobban állna szerintem

2021. jún. 21. 14:21
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

koszi, itt valaszolok.

ez igy nem jon be egyben, az osszekepet tekintve. ez a haj mar tul hosszu, nincs fazonja, csak ugy van es az egesz osszekepnek olyan ‘rocker voltam gimiben, de azota sem nottem ki’ hatasa van. bocsi. kontaktlencse es kicsit rovidebb fazon.

2021. jún. 21. 14:23
 15/30 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kizáró ok. Csak akkor, ha mondjuk nem göndörség miatt áll mindenfelé; és gubancos, hogy nincsen karban tartva, akkor kizáró ok. Tehát,ha valakinek napi szinten ki van fésülve; akkor azért az látszik, tehát csak ennyi, hogy néhol fésűcsíkok látszódjanak benne; meg hogy ne tocsogjon a zsírban; és lehetőleg korpás se legyen, ha ez megoldható. (mondjuk ez lenne a legkisebb gond ezek közül, tehát egy korpa akár még el is viselhető.) Ha esetleg korpásodásra lenne hajlamos a haja, akkor tudnék neki jó sampont ajánlani. :):)
2021. jún. 21. 14:23
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Megkaptam a fotót, itt válaszolok én is. A hajad szép és ápolt, de a semmilyen fazon nem illik az arcformádhoz.
2021. jún. 21. 14:31
 17/30 anonim ***** válasza:
Akkor én is kérek szépen képet, 15-ös válaszoló vagyok
2021. jún. 21. 14:40
 18/30 anonim ***** válasza:

Ha összefér a munkájával, akkor kifejezetten tetszik.

Sőt, még ötvenes férfin is tetszik ha passzol a stílusához.

2021. jún. 21. 14:50
 19/30 A kérdező kommentje:

17-es küldtem képet.

Köszi mindenkinek a reakciókat. A szemüveget nem mindig hordom. Rövid hajam kb gyerekkoromban volt utoljára.

2021. jún. 21. 14:51
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lenne a rövid haj hidd el

Nők körében biztos sikeresebb lennél

És nem az a baj hogy 30 éves vagy stb

Hanem hogy szerintem nem áll jól

Egy rövid, tüsis vagy bármilyen más frizura jobb lenne

Egy fodrász biztos jobban eltudja mondani mi áll jól az arcodhoz

Legalábbis nekem nőként jobban tetszenél rövid hajjal

2021. jún. 21. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!