Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex érdekelne, nem a pénze. Ti bepróbálkoznátok?
Első válaszoló vagyok. Nem tudom miért trolkodnak ittnálad az incelek, de ne törődj velük, ilyenek és kész.
Attól ne félj szerintem, hogy "máshogy fog nézni rád", ha olyan amilyennek leírod, akkor tudja magáról, hogy sok nőnek bejön,te sem vagy kivétel. Meg úgylátom csak ilyen haveri viszonyban vagytok, akkor meg nem értem,min problémázol, nem ő lesz aleendő férfjed, vagy ilyesmi.
Valamelyik este vacsizni, filmet nézni áthívod, és ha megvan a kölcsönös vonzalom, akkor mehet a dolog.
Nem vagy szerelmes?
És nem akarsz a jó dokitól,aki szexuálisan vonzó,semmit?Csak szexet?
Hát nem tudom,de én kb 17,18 évesen voltam úgy szerelmes,hogy megláttam valakit.Pldául egy pószteren a kedvenc együttesem női tagját.Mondjuk jobban megvizsgálva ezeket így utólag, erős a gyanúm,hogy az sem volt igazán szerelem,csupán vonzalom.
Általában a szerelemhez bizonyos mennyiségű közösen eltöltött idő kellett a másik féllel.
Nomost te 36 vagy.Érdekes felfogás ilyen korú nőtől.
Szerintem is benne van, hogy a női egót rendesen kifényesítené egy jóképű orvossal affér, aki alfahím. 36 évesen meg pláne, hiszen túl van a szépsége zenitjén.
Kerdésből van is erre utalás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!