Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiknek van nagyobb köze a valósághoz?
Sokat olvasom, hogy a nők csak a felső 20%-al, gazdagokkal és szépfiúkkal randiznak. De mindezek ellenére csomó átlagos párt látok az utcán, amihez következik hogy az első mondatomban szereplő állításnak nem lehet köze a valósághoz ha hozzá vesszük azt is hogy csomó gyári melósnak meg közmunkásnak is van nője/felesége. Sőt, egyes hajléktalanok is párban járnak. De lehet csak én látom így, szerintetek?
Én a másodikra teszem a voksot!
a második sem teljesen igaz, mert ugyan tudjuk mi az "incel" szótári jelentése, azért annál jóval többet jelent az, ha valaki azt írja magáról, hogy incel
tehát annak a kimaradó 10-20%-nak is csak kis része aki igazán "incel", a többieknek csak nem volt szerencséje, vagy csúnyák/visszahúzódó/zárkózottak/elhízottak, stb. az incel-szöveg és nőutálat nélkül
3
Igazad lehet, bocs csak már kezd az agyamra menni ez a sok incel kérdés :) Megfogadtam magamnak, hogy kevesebbet látogatom ezt a kategóriát de így is beléjük futok..
Az igazság inkább az, hogy a párkapcsolati piac változik és aki ma párba kerül, az a felső 20% Chad kategória. Ettől függetlenül ez akár csak 3 évvel ezelőtt is még nem volt így, így aki akkor került párba, az most is benne van és még 10 -15 évig benne lesz.
Kicsit hasonlít az egész az ingatlanpiacra. Ma csak az tud lakást venni, aki össze tud gyűjteni 30 millió fortintot, viszont 2013 -ban még 15 millió forintért is lehetett lakást venni, így aki akkor vett, az jól járt és most is van neki. Másik dolog, hogy sokan örökölnek, mivel a szüleik egy olyan világban éltek, ahol ez még nem volt elérhetetlen.
A a szülők ingatlanpiacon megfelelnek a szociális hálóban. Sokan ma úgy kerülnek párba, hogy 10 évvel ezelőtt közösen buliztak az adott lánnyal, aki így még most is elérhető nekik. Ha ugyanez a lány viszont ma ismerné meg őket... balra húzná őket még az első beszélgetés előtt.
Mindkettő igaz lenne, de a nők nem csak a felső 20%-át fogadják el, viszont csak azt keresik.
Az más dolog hogy legalább a felső 50% labdába rúg azért, kemény munka által.
Az incelek pedig vagy túl taszítóak ahhoz hogy labdába rúgjanak, vagy nem hajlandóak arra a kemény "munkára" amit elvárnak tőlük. Az egyenlőtlenségeket ugyanis nem mindenki fogadja el
5
Ahol én élek, a környéken is árulnak családi házakat 10 millióért vagy alatta..tény, hogy ezek olyanok is amilyenek (lepukkant vagy csak rossz a környék-sok a cigány stb). A másikra, a párkapcsolati piac agymenésre meg már nem is reagálok, vagy 100x le lett írva hogy tévedtek, én nem írom le 101x-re is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!