Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? Nem megyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem megyek a nők 20 méteres közelébe, mert félek magamtól. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Attól tartok, hogy gonosz vagyok, szadista, és most többször fantáziálok arról, hogy fizikailag bántalmazom a nőket, mint bármi másról.

Ez nem lenne túl nagy baj, nem akarok ilyet csinálni soha. Az a baj, hogy tartok tőle, ha kettesben maradunk, szexuális vonzalom alakul ki, mi van ha eluralkodik rajtam az indulat? Az is lehet, hogy nem egyszerűen megdugum, hanem félreértelmezem, amit mond nekem és megeröszakalom vagy megverem. Pedig tényleg nem akarok ilyet tenni, de egyszerűen félek attól hogy mi történne. Ahogy én értelmezem, a férfiasságot, az az, hogy azt csinálok, amit akarok. Jó, de tényleg vannak ilyen vágyaim, hogy bántalmazzak egy nőt.

Nem szexeltem és nem volt még barátnőm, lehet hogy pont ezért.

2021. jún. 18. 20:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

#16:

Menj el szakemberhez! Ez pont olyan, hogy ha faj a fogad, felkeresel egy fogorvost.

Viszont más nem fog segíteni, csak ideig-óráig, vagy esetleg rontasz is a helyzeten azzal, ha teljesen összekapcsolódik a szex és a nők fájdalma. Otthon kiélés helyett tényleg fordulj orvoshoz!

2021. jún. 19. 08:09
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Értem.Szerintem valakit bízz meg,hogy megkínozzon.

Ez azért is jó lenne,mert akkor hátha úgy leszel vele,hogy nem kívánod másnak ugyanazt az érzést.

2021. jún. 19. 11:00
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Beteg vagy. Orvoshoz menj ezzel.
2021. jún. 19. 11:24
 24/30 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm! Egy kérdés: pontosan milyen orvost keressek? Pszichológust vagy pszichiátert? Szerintem neurológushoz nem kell mennem, lehet, hogy ö is segíthet, de sose volt idegbajom, rángatózás vagy hogy megörülés.
2021. jún. 19. 14:19
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy tapasztaltabb pszichoterapeutát keress, aki az sem baj ha szexuális jellegű problémák, kényszerbetegségek kezelésére szakosodott. Van aki pszichiáter is egyben, az két legyet egy cspásra, de ha nem, akkor szükség esetén max. tovább küld egy pszichiáterhez is, konzultációra, gyógyszerbeállításra. Ettől még a pszichoterápia megy tovább természetesen.
2021. jún. 19. 14:42
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Így nem lehet élni, és valószínű nem is szándékozol a leírtak alapján. Szakember a lelke, ahogy többen is mondták előttem. Sok szerencsét!
2021. jún. 21. 17:55
 27/30 A kérdező kommentje:
Voltam azóta pszichiáternél. Pont ilyen pichés zavarral és énidegen gondolatokkal diagnosztizált, mint amit az egyik válaszoló írt. Írt fel nekem antidepresszánst.
2021. jún. 22. 22:14
 28/30 A kérdező kommentje:
Az furcsa, hogy közben találkozok sokszor egy nővel. A kérdésemben egy kicsit túloztam hogy 20 méteres távolság.
2021. jún. 22. 22:15
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Nincs ki a négy kereked,az biztos.

Keress fel egy terapeutát.

De ne csak egyszer menj oda.Neked komoly társadalomba való illeszkedési problémáid vannak!

2021. jún. 22. 23:32
 30/30 A kérdező kommentje:
Mindig is voltak barátaim meg a munkahelyen is jól kijöttem mindenkivel.
2021. jún. 23. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!