Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem megyek a nők 20 méteres közelébe, mert félek magamtól. Bővebben lent.
Attól tartok, hogy gonosz vagyok, szadista, és most többször fantáziálok arról, hogy fizikailag bántalmazom a nőket, mint bármi másról.
Ez nem lenne túl nagy baj, nem akarok ilyet csinálni soha. Az a baj, hogy tartok tőle, ha kettesben maradunk, szexuális vonzalom alakul ki, mi van ha eluralkodik rajtam az indulat? Az is lehet, hogy nem egyszerűen megdugum, hanem félreértelmezem, amit mond nekem és megeröszakalom vagy megverem. Pedig tényleg nem akarok ilyet tenni, de egyszerűen félek attól hogy mi történne. Ahogy én értelmezem, a férfiasságot, az az, hogy azt csinálok, amit akarok. Jó, de tényleg vannak ilyen vágyaim, hogy bántalmazzak egy nőt.
Nem szexeltem és nem volt még barátnőm, lehet hogy pont ezért.
Dehogy, ez nem így megy. Gondolatok miatt nem fognak semmit rádrakni.
Nekem is voltak para gondolataim, pár méternél közelebb jött hozzám egy ember már levert a víz hogy úristen mi van ha pl. pofán vágom. De volt olyan is hogy megyek át a hídon, mi van ha bekattanok és beleugrom a folyóba. Ilyenek. Mondom nem hiszem el hogy ezt kellett megérnem, megbolondultam. Szörnyű hónapok teltek el, ha épp tök egyedül voltam a szobámban sem volt nyugtom mert azon keseregtem hogy normálisnak hittem magam erre egyik napról a másikra megőrültem, így nem lehet élni mi lenne ha megelőző intézkedésként megölném magam. Ez már nem obszesszív gondolat volt, és ez volt az a pont ahol elmentem dokihoz, mondván nekem már mindegy ha bezárnak valahova akkor bezárnak ez már sehogy sem lesz jó de legalább adjunk egy utolsó esélyt magunknak. Féltem megnyílni a kezelőmnek erről, aztán elmondtam neki, megkérdeztem tőle hogy szerinte megőrültem-e és most mennem kell a zártra vagy sem. Nem és nem, nekem legalábbis OCD-m volt elmondta ő hogy lát engem, és mit tudunk tenni. Kb. egy éven át hol enyhült a dolog, hol újra előjött aztán elmúlt. Alkalomadtán még elő-elő jön ha nagy a stressz de már nem vagy úgy ki tőlük, simán elengedem és nem indul be az öngerjesztő gondolat-pánik-megerősítés-kétség-újabb gondolat folyamat.
Menjél te is bátran, csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!