Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? Nem megyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem megyek a nők 20 méteres közelébe, mert félek magamtól. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Attól tartok, hogy gonosz vagyok, szadista, és most többször fantáziálok arról, hogy fizikailag bántalmazom a nőket, mint bármi másról.

Ez nem lenne túl nagy baj, nem akarok ilyet csinálni soha. Az a baj, hogy tartok tőle, ha kettesben maradunk, szexuális vonzalom alakul ki, mi van ha eluralkodik rajtam az indulat? Az is lehet, hogy nem egyszerűen megdugum, hanem félreértelmezem, amit mond nekem és megeröszakalom vagy megverem. Pedig tényleg nem akarok ilyet tenni, de egyszerűen félek attól hogy mi történne. Ahogy én értelmezem, a férfiasságot, az az, hogy azt csinálok, amit akarok. Jó, de tényleg vannak ilyen vágyaim, hogy bántalmazzak egy nőt.

Nem szexeltem és nem volt még barátnőm, lehet hogy pont ezért.

2021. jún. 18. 20:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
33%
neked gyógyszereket kell szedned mivel elmebeteg vagy minden vicc nélkül, a lehető leghamarabb menny el orvoshoz !! Az ilyenek mint te szoktak lenni a sorozat gyilkos erőszakolok, akik nem bánják a bűneiket..
2021. jún. 18. 22:07
 12/30 A kérdező kommentje:
Remélem te nem vagy pszichológus. Attól is büntudatom van, ha RÁNÉZEK egy nőre.
2021. jún. 18. 22:24
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, csak menj el orvoshoz, kapsz gyógyszereket és élhetsz normálisan , meg szerintem úgy életed végéig terápiára is járnod kell..
2021. jún. 18. 23:53
 14/30 A kérdező kommentje:
Azért nem akarok életem végéig terápiára járni.
2021. jún. 19. 01:51
 15/30 anonim ***** válasza:
87%
Majd szakember állít fel diagnózist, nem nektek kell. Mert itt haláli magabiztossággal biztosan közlitek vele, hogy elmebeteg, élete végéig gyógyszereket kell szednie, terápiára járnia, kezdje el ezzel-azzal csökkenteni a libidóját ami köztudottan főleg egy ilyen szar barátcserje kapszulával nem fog működni, erőszakos szexuális bűnelkövetőkön pl. még gyakran a kémiai kasztráció sem segít. Egyéb jó ötlet? Apropó, tudjátok mi ritkább ezeknél a bűnelkövetőknél? A szorongás, a bűntudat már a gondolattól, meg hasonló dolgok. Vannak impulzív elkövetők, de az a ritkább eset. Ez lehet obszesszív-kompulzív zavar is, aminek egy típusánál obszesszív énidegen gondolatok kínozzák az embert, amitől retteg és szorong, mondjuk pont attól hogy valami borzalmas dolgot fog elkövetni amit nem akar. De millió kórképhez társulhatnak ilyenek, majd a doki diagnosztizál.
2021. jún. 19. 02:17
 16/30 A kérdező kommentje:
Jó majd elmegyek. De én még sose csináltam ilyen dolgokat, sose bántalmaznék senkit, direkt elfojtom magamban a vágyakat. Ezt mind inkább otthon titokban élem ki, rajzolok nőket vagy filmet nézek. Sose lennék sorozatgyilkos, ne aggódjatok e miatt!
2021. jún. 19. 02:22
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem amiatt kell elmenni mert félünk hogy sorozatgyilkos leszel, hanem magad miatt. Sokkal teljesebb életet élhetsz.
2021. jún. 19. 02:25
 18/30 A kérdező kommentje:
De nem fognak egyből kényszerzubbonyt rakni rám?
2021. jún. 19. 02:26
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy, ez nem így megy. Gondolatok miatt nem fognak semmit rádrakni.

Nekem is voltak para gondolataim, pár méternél közelebb jött hozzám egy ember már levert a víz hogy úristen mi van ha pl. pofán vágom. De volt olyan is hogy megyek át a hídon, mi van ha bekattanok és beleugrom a folyóba. Ilyenek. Mondom nem hiszem el hogy ezt kellett megérnem, megbolondultam. Szörnyű hónapok teltek el, ha épp tök egyedül voltam a szobámban sem volt nyugtom mert azon keseregtem hogy normálisnak hittem magam erre egyik napról a másikra megőrültem, így nem lehet élni mi lenne ha megelőző intézkedésként megölném magam. Ez már nem obszesszív gondolat volt, és ez volt az a pont ahol elmentem dokihoz, mondván nekem már mindegy ha bezárnak valahova akkor bezárnak ez már sehogy sem lesz jó de legalább adjunk egy utolsó esélyt magunknak. Féltem megnyílni a kezelőmnek erről, aztán elmondtam neki, megkérdeztem tőle hogy szerinte megőrültem-e és most mennem kell a zártra vagy sem. Nem és nem, nekem legalábbis OCD-m volt elmondta ő hogy lát engem, és mit tudunk tenni. Kb. egy éven át hol enyhült a dolog, hol újra előjött aztán elmúlt. Alkalomadtán még elő-elő jön ha nagy a stressz de már nem vagy úgy ki tőlük, simán elengedem és nem indul be az öngerjesztő gondolat-pánik-megerősítés-kétség-újabb gondolat folyamat.

Menjél te is bátran, csak ajánlani tudom.

2021. jún. 19. 03:05
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Menj el ketrecharcosnak, hátha visszalépsz egy normálisabb gondolkodási módra a sok verekedés közben.
2021. jún. 19. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!