Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam hogy ne legyek mindig a közelében?

Figyelt kérdés
Hogyan tegyek úgy mintha nem érdekelne? A párom 13 évvel fiatalabb férfi. Én nagyon ragaszkodó vagyok, mindig vele mindig együtt.. Mindig mindent felrugok (program) hogy vele lehessek. Még friss a kapcsolat és bonyolult de én is érzem hogy sok vagyok neki! Mindig meg akarom mondani neki mit csináljon mit ne csináljon... Elképzelek valamit és nem szólok neki de elvárom tőle, pl de jó lenne ha atölelne.hogy csinálja meg ha pedig nem csinálja rosszul esik. Előző kapcsolatomban ami hiányzott mindent ranyomok és így gondolom elriasztom mindentől. Ő 30 éves közös gyerek nincs. Azt szeretném hogy ő keresse úgymond a kegyeimet, de ő nem az a lelkizős típus. Ital nélkül visszahuzodó típus itallal viszont képes más nők társaságát keresni. Erre keresem a megoldást hogy engem keressen, de hogyan? Egyébként pedig féltékeny típus és én is nagyon. De nekem van okom még neki nincs.hogyan és mikor fogja azt érezni hogy értem kell mindennap a vadászösztönt neki vívni? Amúgy nem azonos ertekrenden éltünk, ő munkás és egyik napról a másikra elő volt, még én 2 diplomával vállalkozással élek. De én nem nézem le, sőt huznam fel, de nagyon nehéz. Segítsetek.
2017. szept. 28. 10:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Ebben nem fog tudni senki sem segíteni.

Választottál egy minden szempontból nem hozzád illő párt, akivel nyilván nem fogjátok leélni az életeteket.

Iszik, nőzik, féltékeny, ... hogy a többiről ne is beszéljek.

Egy tanácsot tudok adni:

Tartsd meg szexpartnernek ha arra jó, de ne tervezz vele komolyan!

2017. szept. 28. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!