Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok a sok fiú barát miatt, szinte csak az van neki. lehet neha kicsit túlreagálom de nem tudom elviselni ha más fiú van a közelében. Voltatok mar hasonló képpen? Félek h emiatt balhe is lehet.
2es a pénztárcád a tulajdonod mert vagy megvásároltad vagy valaki más fizetett érte a pénztárnál mielőtt neked adta ......de a barátnőd addig a tiéd míg ő is úgy gondolja....
Nagy igazság: a féltékeny emberek azok akik tudják hogy a saját nemük kategóriájában gyengébb eresztések mint párjuk a magáéban, és emiatt érthetően aggódnak
Nekem sok fiú barátom van. Van aki még oviból meg általánosból maradt. Ha engem próbálna "eltiltani" a pasim olyanoktól akiket már 10-20 éve ismerek, hamar ajtón kívül találná magát.
Bár érdekes, ilyen gond sose volt. Szerencsére értelmes emberekkel hozott össze az élet.
Nem zavarnának a fiú barátok, de találkozni nem kellene velük kettesben vagy többesben nélküled.
Férfiként ismerem a férfiak gondolkodását és tudom, hogy azon fiú barátok 60-70%-a simán megdugná a barátnődet, ha erre lehetősége adódna. Ez nekem sem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!