Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy ne "ugorjo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne "ugorjon ki a szívem", amikor a közelében van?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány :)

2019. szept. 26. 23:40
 1/10 A kérdező kommentje:
*közelemben
2019. szept. 26. 23:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda hozzá.
2019. szept. 26. 23:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi nem fog kiugrani.

Különben meg halnál. :D

2019. szept. 27. 00:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom :D azért tettem idézőjelbe :)
2019. szept. 27. 01:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örüljél,hogy átjár az a meleg. Örülj a létezésének, a szerelem szerintem csodálatos érzés, és kiszúrnál magaddal, ha elnyomnád; mégha nem is jöttök össze. Ezt éld meg, ez tök jó ez az érzés, hogy örülsz a másik létezésének. Tehát az nem baj, hogy nem jöttök össze, de attól még ne próbáld meg elnyomni. Ne foszd meg ettől magad; olyan kellemes érzés a szerelem
2019. szept. 27. 01:24
 6/10 anonim ***** válasza:
*de szal azé' ne mássz rá, csak éld meg ezt az érzést. És ezt passzívan is meglehet, hogy pl ülsz valahol , vagy állsz valahol; és csak rá gondolsz, és ennyi, és nem csinálsz semmi egyebet.
2019. szept. 27. 01:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit! Örülj neki hogy vannak ilyen érzéseid valaki iránt!
2019. szept. 27. 06:29
 8/10 anonim ***** válasza:
13%

Nagyon kellemesnek tűnő érzés, de eléggé "be tud csapni" - ha még csak nem is ígérkezik lehetőség a Testi Egyesülésre, akkor inkább ne tápláld ezt a tüzet!

Később nagyon szenvedni fogsz ettől a helyzettől. Jóindulatból mondom ezt, nem irigységből, sem féltékenységből.

(Testi Egyesülés - legalább jegyben járás előtt - inkább ne legyen, ha lehet!)

Egy kisbaba érkezzen Harmonikus Családi Légkörbe!

Szabad érdeklődnöm, hány éves vagy? "Szíved választottja" hány éves? Biztosan tudod, nem foglalt az Úriember?

2019. szept. 27. 07:32
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Lehet, hogy kellemes érzés, de csak akkor, ha vezet valahová. Egy idő után nyűg az egész, én ezért azt mondom, hogy jobb nem hagyni, hogy úrrá legyen rajtad ez az érzés. Megoldás lehet, hogy nincs rá, de ha felveszel egy "nem érdekel" mentalitást vagy úgy állsz hozzá, hogy neked teljesen mindegy, akkor esélyes, hogy amikor találkoztok, akkor is lazábban fogod venni az egészet (monsjuk 200 helyett csak 150 lesz a pulzusod 😏).

Egyébként ugyan részletelet nem írtál, de ha még nem nagyon beszélgetettek/nem ismered az illetőt, akkor az abszolút megoldás, hogy nem ruházod fel őt a külseje alapján olyan tulajdonságokkal, amikkel lehet, hogy nem rendelkezik. Ő is csak ember. + Ha ő lehet, hogy nem ugyanígy viszonyul hozzád, akkor megéri hogy te ennyi energiát fektetsz bele?

Tudom, hogy illúzióromboló, nem túl romantikus dolgokat írtam, de tapasztalatból tudom, hogy az elején kell ezt az érzést kicsit elfojtani, hogy ha nem lesz belőle semmi, ne fájon annyira. Ha pedig lesz, akkor utána át lehet adni magadat az érzésnek.

2019. szept. 27. 08:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem a külseje miatt. Vagyis régebben nem is figyeltem fel rá, hanem mostanában ,nagyon kedves, segitokesz, vicces
2019. szept. 27. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!