Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénkebb fiúk/férfiak, hogy viselkedtek az "imádott" nő közelében?
Figyelt kérdés
Sokáig gondolkoztok, hogy meg merjétek-e kockáztatni a randimeghívást? Vagy várjátok, hogy a lány/nő lépjen? Ha a nő is jelezte felétek érdeklődését, akkor meddig váratjátok?
L
2018. szept. 22. 08:26
1/6 anonim válasza:
Hát én egyáltalán nem szoktam merni kezdeményezni, még akkor sem ha úgy tűnik hogy lenne esélyem.. Azt várom hogy lépjen valami egyértelmű megkérdőjelezhetetlent csaj. De akkor is nehezen megy még az elején a dolog.., kell hozzá pár beszélgetés hogy el tudjak lazulni, és "normálisan,, tudjak beszélgetni. (33/F)
2/6 anonim válasza:
Úgy mint egy darab kaka. Nem vagyok igazi férfi csak egy szánalmas köcsög.
4/6 anonim válasza:
Próbálok vele beszélgetni, ami nehéz, mert be vagyok feszülve, és nem jönnek úgy a gondolatok.
Ha egyértelműen jelez, akkor nem váratom. A gond az, hogy a jelzéseik legtöbbször csak nekik maguknak egyértelműek...
5/6 anonim válasza:
Próbálok természetesen viselkedni, de hogy miért...
6/6 anonim válasza:
Én totál beparázva viselkedem mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!