Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtetszik a haverotok barátnője akkor hogy viselkedtek vele?
ismerd meg a lány kicsit személyesebben, és nagy eséllyel rá fogsz jönni, hogy amúgy nem neked való.
De ott van az a pici esély is rá hogy fülig szerelmes leszel belé ...
A haverom barátnője, számomra tabu.
Szembeköpném magam, ha máshogy néznék rájuk.
MIUTÁN szakítottunk az exemmel, megtudtam, hogy a haverjának bejövök régóta.
Ő úgy viselkedett velem, mint bárki mással a társaságból, haverként kezelt.
Férfinak hiszed magad, hogy késztetést éreztél, hogy válaszolj?
Ugyanúgy mintha nem tetszene.
Ha tetszik, akkor közeli kapcsolatba is tudok lenni vele. De efféle mérlegelésnél lényegtelen, van-e barátja. Amikor már jobban ismerjük egymást, csak ott számítana, hogy akarunk-e kapcsolatot, ami így nem opcionális.
Miért, így nem ugyanaz? Megtudta a kérdező, hogy egy pasi hogy viselkedett a haverja barátnőjével. A cél ez volt.
Odaírhattam volna úgy is, hogy "Nekem már tetszett a haverom csaja. Ugyanúgy kezeltem, mint bárki mást a társaságból." az ugyanez a sztori lett volna, de nem akadtál volna fenn rajta... akkor meg nem tök mindegy?
Direkt próbálnék passzív lenni vele. Ugye ha valakinél próbálkozok, azzal kicsit keleckedni és bunkózni is kell, vdle viszont teljesen rendes lennék, semmi ilyen játszadozás vele.
Bár nálam a barát és a haver két külön doljpg. A barátom csajára soha nem mennék rá, de haveréra is csak nagyon kis eséllyel, annak a csajnak nagyon különlegesnek kell lennie. Szerintem te barétra gondoltál itt. Barát csajára NEM hajtunk sohase.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!