Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha titeket komolyan érdekel egy lány hogy viselkedtek vele? Mik azok amiket megtesztek érte?
Ismerkedem egy fiúval kicsit több mint 1,5 hónapja. Eddig mindig ő jött hozzám egy órás autóútra lakik tőlem. Hétvégén találkozunk két napot. Ami azt jelenti hogy 200 km-t simán elautózott oda vissza miattam. Elvitt étterembe, moziba stb. Kedves hozzám. Bókol, most már mondta azt is hogy hiányzom neki. Múlt héten együtt töltöttük az éjszakát, ami nagyon jó volt. Azt mondta már a barátai is egyre többen tudják hogy velem ismerkedik.
A fő problémam hogy nem tudom mit gondol valójában rólam. Csak a szex miatt utaznátok ennyit? Azt közelebb is találna..
Elég zárkózott ember, nehezen nyílik meg ezt észrevettem. Én elmondtam neki hogy mit gondolok róla, hogy kedvelem eléggé bátorításként és vártam hogy ő is elmondja hogy érez velem kapcsolatban de azt mondta még nem tudja most nem akar mondani semmit. Hát ez rosszul esett azért. Ha rakerdezek mit gondol rólam nagyon szűkszavúan válaszol vagy kitér előle ilyen viccesen. És szörnyen bizonytalan vagyok hogy most csak időtöltés vagyok neki vagy tényleg kedvel csak nem meri mondani. Várni akár még? Vagy nem tudom...
Fiúk mi a véleményetek?
"Szeretlek, nagyon boldog vagyok, hogy te vagy a párom." Ha nem így gondolja, akkor mondani fogja, hogy ácsi, ha kinyög egy énist akkor veheted ráutaló magatartásnak.
Viselkedj úgy vele, ha baja van, úgy is lelép.
1.5 hónapja ismerkedtek, randiztok, jól megvagytok, szexeltetek, szerintem kapcsolatban vagytok.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!