Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy viselkedtek ha zavarban vagytok?
Figyelt kérdés
Valamivel matattok stb ?2015. okt. 9. 15:28
2/16 anonim válasza:
Borzasztóan. Megbotlok, mindent leverek, és ha épp nem csetlek-botlok, és nem borogatok föl teli poharakat, akkor matatok valamivel. Közben folyamatosan hülyeségeket beszélek.
3/16 A kérdező kommentje:
Valamivel matatás, birizgélés ? Esetleg "össze vissza beszéd" ? Egy lány ilyen jelenet produkál nekem :D
2015. okt. 9. 16:09
4/16 anonim válasza:
Én folyamatos beszéd kényszert érzek. :D elejtek mindent és közben úgy vigyorgok mint egy ló. :D aztán elönt a melegség, és elkezdek dadogni, majd 100-szor bocsánatot kérek. Végén pedig belebújok a tenyerembe. :)
5/16 anonim válasza:
Idegesen, zavartan nevetek, néha még dadogok is :D
6/16 Sunshinedoll válasza:
Hajam, fülem piszkálom és hihetetlenül sokat pofázok.
7/16 anonim válasza:
Én ezeket szoktam csinálni:
-kapkodom a tekintetem
-furán vihogok, kuncogok
-természetellenes hangsúllyal beszélek
-ha lelkes vagyok, tapiskolok, és ilyen "ííííí" hangot adok ki
-toporgok, piszkálom a tollam, a hajam
8/16 anonim válasza:
A "matatás" lehet az idegesség jele. Az összevissza beszéd is.
(Nálam pl. nem az. Én ha zavarban vagyok, az kívülről olyan, mintha nagyon unott/dühös lennék vagy nem érdekelne a másik. El is tudok vele ijeszteni sok srácot. :/ )
9/16 A kérdező kommentje:
Az a baj engem is el riaszt a kiszemelt lány az ilyen zavartságával mert nem tudom mire vélni hogy ilyen zavart -.-
2015. okt. 9. 20:00
10/16 anonim válasza:
Nevetgélek, vigyorgok, félrebeszélek, elvörösödök, úgy teszek mintha valami mással foglalkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!