Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Nálatok mit jelent az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nálatok mit jelent az ha így viselkedtek egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú (17) és nagyon tetszik. Neki volt már néhány barátnője nekem viszont csak egy barátom volt eddig. A gyerek amúgy nagyon magabiztos ilyen téren meg amúgy is. Szóval az van hogy ha találkozunk akkor mindig megölel (ahogy mindenki mást is), beszélgetünk kicsit szünetben meg ilyenek. Szokott viccelődni h "húú tetszik az a gyerek mi??" De közben szorosan mellém áll (????). Szokta mondani h szép vagyok vagy hogy a szemem szép stb. Viszont máskor tökre máshogy viselkedik le se sz*r meg se ölel csak elmegy mellettem és annyit mond max h szia-.- Szóval ilyen tiszta hangulatváltozós a gyerek.. Fiúk ha ti így viselkedtek egy lánnyal akkor bejön nektek vagy csak barátilag gondoltok rá vagy van különösebb oka ennek vagy mi?

2013. nov. 25. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak jól érzi magát veled.
2013. nov. 25. 19:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Ja és egyszer már elmentünk"bandával" mozizni és ő ajánlotta fel h jöjjek (16/l)

1.-es: Jó lehet de ennek annyi barátja van szerintem egy plusz barát akivel jól érzi magát nem nagyon számít..És ráadásul csak 3 hónapja vagyunk egy suliba

2013. nov. 25. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Hehe :)

Anyám így randizott először apámmal :D Mármint anyu azt hitte, hogy randi, de apu a bandázval együtt hívta mozizni :D Csak eszembe jutott, aranyos sztori :)

2013. nov. 25. 19:51
 4/6 A kérdező kommentje:
2.-es: :DDD tényleg aranyos:) bár nekem is így lenne:D
2013. nov. 25. 19:57
 5/6 anonim válasza:

szia

ne aggódj semmi gond, tetszel a fiunak csak így próbál felszedni,összejönni veled. ezt ugy hívják h hanyagolás.

F16

2013. nov. 25. 21:14
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm 3as:))
2013. nov. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!