Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért gondolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért gondolják sokan hogy bizonyos fizikai tulajdonságaik, anyagi helyzetük miatt nem találnak nekik megfelelő barátnőt, és ha azok mások lennének akkor egyből könnyebb dolguk lenne?

Figyelt kérdés

Sok kérdést olvastam itt, ahol sokan arra panaszkodnak hogy nem elég magasak, kigyúrtak, jóképűek, kopaszodnak, nem elég gazdagok stb..

Szerintem ezek nem sokat érnek ha az összkép mégsem áll össze.

Én majdnem két méter magas, sportos, valamennyire kigyúrt, sokak szerint jóképű és jól kereső, saját egzisztenciával rendelkező 30-as férfi vagyok, még sincs régóta senkim.

A személyiségemmel sem lehet gond mert sok barátom van lányok is.

Igaz társat sem mindenáron keresek, csak ha adódik egy lehetőség akkor próbálkozom.

2021. jún. 18. 00:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ez úgy van kérdező, hogy -feltéve, hogy igaz, amit írsz és nem egy kamu az egész-, hogy te nem is keresel, méás meg igen és folyton kikosarazzák, mert "nem vagy elég férfias" vagy "nem vagy elég magas" stb. Na most ha tízből tíz nő szerint kicsi vagy, akkor nehéz másra fogni a sikertelenségedet. Főleg úgy, hogy a testmagasság meg sem változtatható...
2021. jún. 18. 06:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Nagyon vicces vagy kérdező :D
2021. jún. 18. 06:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Én nem csak a fizikai tulajdonságaimat okolom, 3 éve járok lassan pszichológushoz, sokat segítek, de attól még van egy enyhe autisztikus beütésem, időbe telik, mire feloldódom vadiúj emberek között, van egy sajátos humorom, illetve életszemléletem, műszaki érdeklődésű vagyok, otthonülősebb, introvertált vagyok, ráadásul eü okokból absztinens, és ezeknek kombinációja kb elég is ahhoz, hogy a lőtéri kutyának se kelljek.

Jó, meg persze ronda is vagyok, meg relatív alacsony a velem egyidősekhez képest. (175cm) Itt az oldalon, meg a való életben is többen mondták, hogy külsőre nem vagyok olyan vészes, de a "nem vészes" virágnyelven a rondát jelenti, én is tudok udvariasan fogalmazni + eddig 1-2 kivételtől eltekintve nem is kellettem senkinek..

21F

2021. jún. 18. 06:55
 14/18 A kérdező kommentje:

11-es:

Nem kamu a kérdés. Voltam fenn társkeresőkön régebben, de nekem nem jött be, túl erőltetett volt nekem, és a személyes ismerkedésig elég ritkán sikerült eljutnom.

12-es:

Köszönöm az építő jellegű hozzászólást :)

2021. jún. 18. 09:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokan nem hiszik el, hogy marha nagy szerencse is szükséges, és hiába "minden rendben" az emberrel, akkor is elutasíthatják vagy elélhet 30 évig egyedül.

Eleve ahhoz, hogy kölcsönösen tetsszen valakinek az ember, mindenféle tényezők (távolság például) nélkül, jól sikerüljenek az első pár randik és minden pont "passzoljon", kb egy lottó ötös szintű szerencse kell. így előfordulhat, hogy "papíron" jó pár egyedül marad.

2021. jún. 18. 12:08
 16/18 anonim ***** válasza:

3 éve járok lassan pszichológushoz, sokat segítek, de attól még van egy enyhe autisztikus beütésem, időbe telik, mire feloldódom vadiúj emberek között"

Ez nálam is így van gyerek korom óta, pedig jártam emberek közé voltak barátaim. Segített valamennyit a szakember neked?

2021. jún. 18. 12:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak, akiknek tényleg "csak" ennyin múlik. Ez miért olyan hihetetlen?
2021. jún. 18. 15:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Segített, mert nagyságrendekkel jobban érzem magam a bőrömben, sok feldolgozatlan traumám volt

Gyerekkoromban szinte nonstop kiközösítettek (és utólag belátom, tényleg gáz voltam gyerekként, de nem mindig rajtam múlt és fájt a kiközösítés, na), voltak családi problémák, illetve rossz minták, magány, etc. Hosszú lenne sorolni, és a lőtéri döglött kutyát sem érdekli az én lelki világom, nem offolok.

Szóval segített, de a magány érzésén eddig viszont nem segített nagyon semmi. Régen sokat olvastam, aztán játszottam számítógépes játékokat, sorozatoztam, túráztam, jártam tanfolyamokra, egy-két ifjúsági rendezvényre, mostanában a szerelgetek, igazából gyerekkorom óta próbálgatok módszereket arra, hogy elnyomjam a magányt.

Az, hogy társam legyen, számomra elképzelhetetlen. Mintha nem lenne férfi vonzerőm.

Bocs, hogy elkalandoztam.

2021. jún. 18. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!