Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért gondolják sokan hogy bizonyos fizikai tulajdonságaik, anyagi helyzetük miatt nem találnak nekik megfelelő barátnőt, és ha azok mások lennének akkor egyből könnyebb dolguk lenne?
Sok kérdést olvastam itt, ahol sokan arra panaszkodnak hogy nem elég magasak, kigyúrtak, jóképűek, kopaszodnak, nem elég gazdagok stb..
Szerintem ezek nem sokat érnek ha az összkép mégsem áll össze.
Én majdnem két méter magas, sportos, valamennyire kigyúrt, sokak szerint jóképű és jól kereső, saját egzisztenciával rendelkező 30-as férfi vagyok, még sincs régóta senkim.
A személyiségemmel sem lehet gond mert sok barátom van lányok is.
Igaz társat sem mindenáron keresek, csak ha adódik egy lehetőség akkor próbálkozom.
"Én majdnem két méter magas, sportos, valamennyire kigyúrt, sokak szerint jóképű és jól kereső, saját egzisztenciával rendelkező 30-as férfi vagyok, még sincs régóta senkim"
Es gondolom szuz is vagy emelle...
37F incel
Nem vagyok szűz. Volt több kapcsolatom, a leghosszabb 6 éves, de már vagy 8 éve semmi komoly nem volt, csak futó kalandok. És már kezdem unni az egyedüllétet, viszont csak olyan nővel tudnék hosszabb távra tervezni akivel van miről beszélgetnem és megért engem.
35/F
"Nem vagyok szűz. Volt több kapcsolatom, a leghosszabb 6 éves, de már vagy 8 éve semmi komoly nem volt, csak futó kalandok"
Akkómitnyíííííígsz?????
Annyit dugsz, amennyit akarsz. Vagy amíg lekopik a farkad....
37F incel
Azért a futó kalandokat sem úgy kell elképzelni hogy akkor amikor én akarom. Néha van valami, de nem gyakran és rendszeresen, mivel én nem társkeresőzöm ezért limitáltak a lehetőségeim.
Az eredeti kérdés egyébként sem erre irányult, hanem arra, hogy miért hiszik egyesek, hogy hosszú távú kapcsolatot sokkal könnyebb kialakítani ha bizonyos tulajdonságaik, helyzetük javulna?
"mivel én nem társkeresőzöm ezért limitáltak a lehetőségeim"
Tehat limitaltad a lehetosegeidet...
37F incel
Te kiktől hallasz ilyeneket? Úgy tapasztaltam, hogy akik ilyeneket hangoztatnak, azok besavanyodott férfiak, akiknek könnyebb ráfogni ilyen magukon nem változtatható jegyekre a sikertelenségüket, mintsem megváltozni abban, amiben tudnának.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!