Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Puzsér Róbert szerint a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puzsér Róbert szerint a mai világban a 40-es férfiak válogathatnak a 20-as nők között. Miért van ez így?

Figyelt kérdés

És az a baj, hogy teljesen igaza van, én az egyetemista éveim végén azt láttam, hogy a velem egykorú szintén végzetteknek 20%-ának van csupán barátnője vagy bármilyen sikere a nőknél, a többi 80% gyakorlatilag eunuch, akármit is hazudnának ha kérdeznék őket erről. Pedig jó mérnöki szakon végeztünk, nem olyan "munkanélküli büfé diplomás" avagy "egy szakmunkás is többet keres mint diplomával" szakon.

Most a 30-as éveim legelején úgy látom, hogy még mindig nem vagyunk versenyképesek a 40-es férfiakkal szemben a 20-as nőkért.

Miért van ez? Oké tudom, hogy vannak férfiak akik 40-es éveikben a legvonzóbbak, mint Harrison Ford, Robert De Niro, Al Pacino, George Clooney és a többiek. De ha kiírnál erről egy kérdést, akkor szarrá fikáznák a nők a 40-es magyar pasik külsejét, hogy fúj ezek már pocakosodnak, kopaszodnak és a többi.

Miért van mégis nekik a legnagyobb sikerük?

2021. jún. 16. 20:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Puzsérnak sok esetben elferdült nézetei vannak a benne lévő mérhetetlenül nagy frusztrációk miatt. Sok esetben már logikátlan az egész mondandó, amit előad, és kb, mintha ő maga sem tudná, hogy miről beszél, és csak egy frusztrációkból adódó vergődés az egész.
2021. jún. 16. 21:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én meg végignézek a saját környezetemben (budapesti, értelmiségi, 30-as korosztály) és mindenki korban hozzáillő emberrel van. Van ahol a pasi, van ahol a nő a fiatalabb max 3-4 évvel.
2021. jún. 17. 01:12
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Puzsérnak sok témában jó meglátásai vannak, de férfi-nő viszonylatban, párkapcsolatokban baromi messze van néha a valóságtól. Egyáltalán nem tud a 40es férfiak többsége válogatni a fiatal pipik közül, mint a boltban a joghurtpultnál.

Nyilván vannak 40es férfiak, akiknek sikerül - és ezek közül nem mind gazdagok. Mindegyik eset más és más. De talán amit el lehet mondani, mint "tényezőt", az az, hogy a férfiak többsége nála fiatalabbat keres, a nők többsége meg nála idősebbet. Így óhatatlanul több választási lehetősége lesz egy 40éves pasinak, mint egy 20onévesnek, ill. egy 20éves nőnek több választási lehetősége van, mint egy 40évesnek. Mert vhogy a 20éves férfiak sem hajtják a 30-as, 40-es nőket gyakran, pedig nincs velük semmi gond, de az a legtöbb pasi szerint tök oké.

Ami még belejátszhat a felvázolt helyzetbe:

- azért ne játsszuk már az agyunkat, hogy a 20onéves férfiak 80%-a szűz meg nincs kapcsolata, mert ez nem igaz... ha a hozzád hasonlóaknál ez a helyzet, akkor azon kellene elgondolkodni, hogy ti miben tudnátok változtatni... meeeert

- azért azoknak a férfiaknak a többsége, akinek semmi nem jött össze 20onéves korában, bizony nem túl jó párkapcsolati alapanyag vagy más téren iszonyat sokat kellene még fejlődnie, hogy vonzó legyen - és ez alatt nem azt értem, hogy jaj, nem tud nekem Gucci táskát venni meg nem úgy néz ki, mint az aktuális Calvin Klein alsómodell... hanem el kellene mennie pszichológushoz, hogy kibéküljön magával; meg kellene tanulnia a nőket emberként is értékelni, nemcsak potenciális barátnőként / ingyenp...iként; meg kell tanulnia természetesen, nem ijesztő módon ismerkedni; sokuk borzalmasan igénytelen is (közben meg a hozzájuk hasonlóan igénytelen nőkre, sőt meg a picit igényesebbekre is fintorognak); el vannak tájolva, hogy nőben "mi a szintjük" (ezzel nem azt mondom, hogy jöjjön össze olyannal, aki nem tetszik neki, de ne gondolja azt gülüszemmel, pocakkal, hogy vele egy szinten a sminkeletlen modell van, és ha az nem jön össze vele, akkor felszínes k...a); legyenek érdekes hobbija / legyen érdekesebb személyiség / mozduljon ki, és ne csak tévézzen meg wowozzon (és ne mondja azt, hogy ahhoz sok pénz kell, mert mondjuk kirándulni ingyen is lehet); ne csak akkor legyen kedves és nem bunkó, ha be akar jutni egy nő bugyijába

általában ezeket szoktam látni, meg 1-2 fazont, akinek csak nincs szerencséje

- vannak nők, akiknek az idősebb férfiak jönnek be; ezek közül vannak olyanok, akiknek apakomplexusuk van, megint más nőknek meg csak egyszerűen jobban tetszik egy picit ráncosabb, érettebb arc

- és persze, vannak nők, akik a pénzre mennek... de az a pasi sem jobb náluk, aki az ilyen felszínes nőket hajtja

2021. jún. 17. 08:18
 14/17 anonim ***** válasza:
34%

10: Parancsolj: [link]

A kérdésre válaszolva pedig: ez egy nagyon kényes téma, mert tabu. Itt sokan, sokszor felvetettük már ezt, de mint ahogy a videóban szereplő hölgy, itt is sokan ferdíteni szeretnék a mondanivaló lényegét. Puzsérnak tényleg vannak agymenései, de abban szerintem igaza van, hogy ez az "azonos korú társ az ideális" duma leginkább 35 körül érvényes.

2021. jún. 17. 09:48
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

mert a negyvenesnek van olyan, ami a 30-asnak nem biztos. Kialakult karrier, pénz, kocsi, vagy lakás, amit fizet.

Apámnál is (nem jócsávó) bepróbálkoznak ilyen 18-20 évesek, amikor nem is mutat ilyen jeleket, nem is érdekli más nő. de azért próbálkoznak.

2021. jún. 17. 10:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Kösz 14-es! 10-es voltam.
2021. jún. 17. 13:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Megnéztem az adást és Évi nagyon jó hatással volt Robira, nem is tudom, mikor volt ilyen kisimult a Robi.

Mondjuk abban egyetértek, hogy egy 20 éves csajnak egy 20 éves srác még éretlen, de a 40 éves pasasos párhuzam nekem sok volt, mert ott már az apja lehetne, nem csak c típusúak között. De amikor poénkodott azon, hogy a biológiai szempontból jól jár egy agyilag éretlenebb pasas, ott fején találta a szöget.

2021. jún. 17. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!