Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ártalmas az amikor a Puzsér Róbert a párkapcsolatokról beszél?
Én bírom Puzsért általában hasznos amit csinál, de az éremnek van egy rossz oldala is, ami a Puzsérnál a párkapcsolati témák. Olyan, mint egy sértődött tizenéves tini. Több negatív tapasztalat érte, ezért a nőket mintha más fajként kezelné. Ilyeneket mond, hogy hazudni kell nekik, ha őszinte vagy velük akkor szarba se vesznek. Egy normális felnőtt ember ilyet nem mond, még akkor se, ha sok csalódás érte. Engem is értek csalódások, de nem általánosítok ennyire. Amelyik nő nem értékeli az őszinteséget, ők vagy éretlenek, vagy szerencsétlenül jártak, mert volt egy bántalmazó apjuk és ezt keresik a másikban, ezért jön be nekik a rosszfiúsnak bélyegzett személyiség. Az ilyen szerencsétlen sorsú nőknek szakember kell, és nem párkapcsolat, hogy feldolgozzák azt a sok rosszat, amit apjuktól kaptak.
Az jó, hogy az egyik önkényes mérvadóban a puát kritizálta, amit nemhogy bekéne tiltani, de terrorszerveztként kéne minősíteni és börtönbe kéne zárni azokat, akik a puát csinálják. Borzasztóan nőellenes az amit csinálnak, ráadásul áldozatként bélyegzik a kiszemeltet. Hogy lehet az, hogy ők nem nyilvánulnak bűnszervezetként? Na de hiába beszél a Puzsér a pua ellen, amikor az ő nézete is hozzájárul, hogy a pua fenmaradjon.
Szerintem a Puzsérnak a múltját kéne előbb rendbe tennie utána kéne a párkapcsolatokról beszélnie. Nem csodálkozom, hogy sokáig nem volt gyereke, mert régebben talán még ennél is gyerekesebben állt hozzá a másik nemhez.
"hazudni kell nekik, ha őszinte vagy velük akkor szarba se vesznek."
Pedig tök igaza van, az a nagyon nagyon kevés kivétel amelyik jól van bekötve, őket kell feleségül venni meg ilyesmi.
3 Azt áruljátok már el nekem, red pilles professzorai a nőknek, hogy ha megvan a red pill "csodálatos" ismerete, kezetekben a kulcs minden nőhöz, ti. hogy csak bunkónak meg flegmának kell lenni, és máris érdeklődnek irántatok... Akkor miért viselkedik az összes red pilles úgy, mint egy sértett kisfiú? Az elméletetek szerint legyetek egyszerűen flegmák és lekezelők, és máris fürtökben csüngenek rajtatok a nők.
Ehhez képest csak a sírás megy itt is meg a férfihang.hu-n is. Hoppá... talán mert a red pill is csak féligazságok meg ferdítések halmaza, és mégsem működik a gyakorlatban?
Puzsér stílusáét eleve nem bírom, számomra egybefüggő,tagolatlan,olyan "állandóan fennhangon háborgó" a stílusa,Nála nincs okosabb, bölcsebb, Ő az aki mindenről megmondja a tutit.
Nem hinném,hogy ebben a hazudás témában igaza van.Van akinek ez bejön, de nemtől függetlenül.
4. Az intelligenciaszint, a neveltetés vagy a bennük lévő természetes nemi ösztönök nem egyenlőek az éretlenséggel. Ezek nem olyan dolgok, amiket némi éréssel ki lehetne küszöbölni.
"A férfiakban is ugyanúgy van hiba"
Senki nem mondta, hogy nem.
"kipusztulna a bolygó"
Nem, ezt senki nem mondja.
Te valószínűleg vagy jómódú családból származol és/vagy jól nézel ki, +esetleg a kommunikációs képességeiddel sem voltak soha problémák, ezért alapvetően magabiztos, kommunikatív ember lettél, aki könnyen ismerkedik a nőkkel már akár tizenéves korától kezdve. Ezért neked személyesen semmi szükséged nem volt a red pillre és társaira. Ezt is el tudom fogadni, nem vagyunk egyformák.
5.(-7.) Nem tudom miről beszélsz. Én 21 éves koromig szűz voltam, pont mert semmit nem tudtam a nőkről és béna voltam a csajozásban is. Aztán amikor találkoztam a Red Pillel és olvastam amerikai PUA könyveket, utána 3 év alatt kb 25 nővel feküdtem le 21-24 éves korom között. Utána meguntam az össze-vissza kefélgetést, nem láttam már benne értelmet, ezért azóta a párkapcsolatokat részesítem előnyben. De nekem jó értelemben megváltoztatta a magánéletemet ez az egész.
Van véleménye és ezt elmondja. Mi ebben az ártalmas? Egyébként ott hibázik az elméleted, hogy úgy gondolod, csak az egyedülálló, esetleg sikertelen férfiak gondolkodnak így, pedig ez nagyon nem így van. A kapcsolatban élő férfiak többsége is ezt csinálja nap mint nap, csak nem veri nagydobra (épp ezért sikeres).
Sajnos egy ilyen álszent világban élünk, ahol az őszinteség nem kifizetődő, ellenben az őszintének beállított hazugságok annál inkább. Maradjunk szorosan csak ennél a témánál: pl. íratlan szabály, hogy a nők életkorát nem firtatjuk egy bizonyos kor felett. Miért? Miért elfogadott kegyesen azt hazudni mondjuk a 20. érettségi évfordulón a volt osztálytársnak, hogy "jajj, semmit nem fog rajtad a kor..."? Mindenki tudja, hogy ez nem igaz, akkor mégis miért kell ez? És az a férfi lesz a jó fej, aki ezt mondja, aki meg esetleg meg találja jegyezni, hogy "oké, jól néz ki, de azért már látszik a kor", az meg egy szemét. Holott neki van igaza, ő az aki őszinte, mégis ő az, akire ezek után haragudni fog a nő és (látszólag) a környezete is segít neki ebben, miközben belül egyetértenek a férfival, csak nem mondják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!