Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hasznos lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hasznos lenne egy ilyen feketelista vagy inkább ártalmas?

Figyelt kérdés

Az ötletet az excsajok adta nekem. Azokat a lányokat sajnálom, viszont eszembe jutott, mi lenne, ha a netes nyilvánosságot valami hasznosabb célra használnánk.

Rengeteg fiatal szenved teljesen ártatlanul, mert gátlástalan gazemberek átverik és miközben ő szenved, azok röhögnek a markukba. De mi lenne akkor, ha nem játszhatná meg magát egyikük sem, mert létezne egy nyilvános pellengér, ahol névvel, arccal, jellemzőkkel és leginkább a viselt dolgaikkal együtt kint lennének és mindenki tudhatná róluk, miféle emberek is ők valójában. Az oldalra felkerülni természetesen csak alaposan bizonyított "priusszal" lehetne, a különösen jó esetek (ahol pl. videófelvétel vagy fotók bizonyítanának) pedig külön kiemelt helyet kapnának az oldalon.

Ezzel az oldallal talán lehetne egy kicsit segíteni abban, nehogy egy tapasztalatlan fiút/lányt rondán átverjenek, "kifosszanak" vagy akár lelkileg tönkretegyenek.

Ti mit gondoltok?

2010. szept. 23. 19:19
1 2
 1/11 Kamuuu ***** válasza:
100%
Szerintem egész jó ötlet nekem tetszik:D
2010. szept. 23. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Már létezik ez az oldal:

[link]

2010. szept. 23. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
+ az excsajok. Sztem ez a kettő kimeríti amit írtál.
2010. szept. 23. 19:24
 4/11 A kérdező kommentje:

19.23

Én egyáltalán nem erre gondoltam.Tehát:

Normális fotók az aktuális menő/mocsadék pasasról/csajról, részletes jellemzés róluk, esetleg kép kocsiról, jellegzetes használati tárgyairól. Történetek, amik az egyes tetteikről szólnak, leírás az általuk alkalmazott trükkökről, stb...

Szóval,ilyesmire gondoltam és mindkét nemet beleértve.

2010. szept. 23. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Boccs, így a nap végén, már csak átszaladtam azon, amit írtál. Egyébként nem rossz az ötlet, meg kell valósítani, aztán kiderül, mennyire van rá igény.
2010. szept. 23. 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:
2010. szept. 23. 19:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Rossz ötlet, mert az embereknek egymásról csak szubjektív véleménye lehet.

Ha szakítok a barátnőmmel, mert már nem szeretem őt, de ő még szeret engem akkor bosszúból felrakhat egy ilyen oldalra azzal a címkével hogy átvertem és elhagytam őt?

Örülök hogy nincs ilyen oldal.

2010. szept. 23. 20:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Internetes baromkodás, ahol a megsértődött fél aljas, és szánalmas kis bosszút áll az excsajon/expasin. Ez lenne a vége, bármilyen nemes szándék is vezérel most, így még létrehozás előtt.
2010. szept. 23. 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt hogy gyerekes vagy.Fel kéne nőnöd.De ez még odébb van,amint a kérdés is mutatja.Ha ennyire unatkozol,akkor találj ki valami olyat amiben nem ítélkezel,és büntetsz.
2010. szept. 23. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Akár mit csinálsz, a puruttyánál jobbat nem találsz! ;-D

Éljen soros györgy :D

2010. szept. 23. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!