Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ártalmas az amikor a Puzsér Róbert a párkapcsolatokról beszél?
Én bírom Puzsért általában hasznos amit csinál, de az éremnek van egy rossz oldala is, ami a Puzsérnál a párkapcsolati témák. Olyan, mint egy sértődött tizenéves tini. Több negatív tapasztalat érte, ezért a nőket mintha más fajként kezelné. Ilyeneket mond, hogy hazudni kell nekik, ha őszinte vagy velük akkor szarba se vesznek. Egy normális felnőtt ember ilyet nem mond, még akkor se, ha sok csalódás érte. Engem is értek csalódások, de nem általánosítok ennyire. Amelyik nő nem értékeli az őszinteséget, ők vagy éretlenek, vagy szerencsétlenül jártak, mert volt egy bántalmazó apjuk és ezt keresik a másikban, ezért jön be nekik a rosszfiúsnak bélyegzett személyiség. Az ilyen szerencsétlen sorsú nőknek szakember kell, és nem párkapcsolat, hogy feldolgozzák azt a sok rosszat, amit apjuktól kaptak.
Az jó, hogy az egyik önkényes mérvadóban a puát kritizálta, amit nemhogy bekéne tiltani, de terrorszerveztként kéne minősíteni és börtönbe kéne zárni azokat, akik a puát csinálják. Borzasztóan nőellenes az amit csinálnak, ráadásul áldozatként bélyegzik a kiszemeltet. Hogy lehet az, hogy ők nem nyilvánulnak bűnszervezetként? Na de hiába beszél a Puzsér a pua ellen, amikor az ő nézete is hozzájárul, hogy a pua fenmaradjon.
Szerintem a Puzsérnak a múltját kéne előbb rendbe tennie utána kéne a párkapcsolatokról beszélnie. Nem csodálkozom, hogy sokáig nem volt gyereke, mert régebben talán még ennél is gyerekesebben állt hozzá a másik nemhez.
"Olyan, mint egy sértődött tizenéves tini."
Nem olyan, hanem az. Lélekben.
De itt jön be az alapelv, hogy nem az az érdekes, hogy ki mondja, hanem hogy mit mond.
Teljesen irreleváns a személye, a lényeg az, hogy a mondanivalója mennyire bizonyul igaznak.
És az tény, hogy a hagyományos párkapcsolati modell és általában a hagyományos férfi-nő viszonyulás válságban van.
(Én amúgy nagyon nem bírom zsupért, elképesztő sok hülyeséget beszél, de néhány dologban azért igaza van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!