Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértek ezzel a 10 ponttal?
https://www.youtube.com/watch?v=cVijFCVMy9U
Nekem főként a 9. és a 3. pont tetszett a legjobban. Tök jól a mondta a Robi, hogy nem hajlandó a jeleket értelmezni, hanem a szavakból szeretne érteni. "Nem szeretnék jeleket olvasni, mert nem vagyok sziú indián" Ez a mondata 10/10-es! Férfiként én sem szeretem az ilyen játszmázó jel küldő nőket, ha tetszem neki, akkor akarjon megismerni. A 3. ponttal azért értek egyet, mert nem szeretném, hogy kihasználjon a másik és úgy fer, hogy fele-fele arányban fizetünk, nem akarom, hogy potyázzon. Tudom, hogy ezek miatt ilyen ultrakonzervatív embereknél férfiatlan, puhapöcsnek számítanék, de őszintén nem érdekel.
Mi is ismerkedni, beszélgetni akarunk. De ha olyan helyzetben vagyunk, hogy nem lehet, akkor sok nő jeleket küld, amit vagy tudsz értelmezni vagy nem. Nem kötelező így ismerkedni.
Az utolsó mondatod azonban nem vall teljesen ép elmeállapotra. Ha te nem tudsz értelmezni egy viselkedést,akkor azt büntetnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!