Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásos, katolikus lányok, akik házasságig várni akartok a szex-el: Nektek mennyire fontos, hogy a partneretek is szűz legyen, mikor összejöttök?
Látom összegyűlt a sok szentfazék, akiknek fogalmuk sincs az életről, jobban szeretnek álomvilágban élni, ezért pontozzák le azokat, akik megírják a tényeken alapuló valóságot :D
Szánalmas banda :D
"a kérdés viszont az élő életről szólt"
Én se a halott életről beszéltem... (Vagy micsoda?...)
"a tapasztalatlan férfiakat kevésbbé szeretik s nők, a férfiak kifejezetten szeretik a tapasztalatlan nőket... Legalábbis én így gondolom."
Ha igazad is lenne "a férfiakkal" meg "a nőkkel" kapcsolatban: itt nem róluk van szó, hanem csak azokról a férfiakról és nőkről, akik fontosnak tartják, hogy szex csak a házasságon belül legyen. Azért nekik nem ugyanolyanok a preferenciáik, mint a nagy átlagnak. Számukra pontosan a tapasztalatlanság nagy érték, mert ha a párjuk (akár a férfi, akár a nő) még tapasztalatlan, akkor eleve nem kell amiatt gátlásosnak lenniük, hogy vajon milyen elvárásai vannak a másiknak a korábbi tapasztalatai alapján szexuális (vagy akár más) téren, hogy vajon nem fogják-e őket (talán csak tudat alatt) más(ok)hoz hasonlítgatni, nem köti sem a párjukat sem őket a biokémia egy (vagy több) korábbi partnerhez semmilyen szinten, nem fordulhat elő, hogy itt-ott belefutnak egy-egy exbe (ami esetleg nagyon is kellemetlen találkozásokat jelenthet) stb., ami mind olyasmi, ami folyamatosan mérgezheti a kapcsolatot (nézd csak meg, milyen kérdések vannak pl. ezen az oldalon ilyesmikkel kapcsolatban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!