Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek a férfikonty egy pasin?
Figyelt kérdés
Szerintem extra vonzó, megőrülök érte. Ellenben a nagyon hosszú, leengedett haj egyáltalán nem tetszik.
Ilyen tetszik: [link]
2021. jún. 13. 14:46
11/22 anonim válasza:
Alapvetően a hosszúhajú férfiak tetszenek, a konty viszont van akinek jól áll, de van akinek nagyon nem.
12/22 anonim válasza:
Nekem tetszik. :)
29 éves nő vagyok.
13/22 anonim válasza:
Nekem is tetszik általában, de valóban nem mindenkihez illik 29l
14/22 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, szerintem is nagyon vonzó.
28/N
15/22 anonim válasza:
Akinek jol all, azon nagyon tetszik. Igen tud vadito lenni. Mondom otven eves nokent, de regen is bejott volna, ha latom. Es a hajraftol herotom van, mas mufaj.
16/22 anonim válasza:
RENDKÍVÜL kiábrándító és ízléstelen. Még nem láttam olyan férfit, akinek ez jól állt volna, plusz nevetséges is.
17/22 anonim válasza:
Nekem tetszik, pedig konzervatív vagyok és általában a mai divat nem szokott nálam szimpátiát kiváltani.
18/22 anonim válasza:
Miért kell lepontozni, csak mert nekem tetszik? A kérdésre válaszoltam, nem? Szánalmas..
19/22 A kérdező kommentje:
Ne engem szánalmasozz, nem pontozok senkit sem fel,sem le, itt nincs jó vagy rossz válasz, a véleményeteket kérdeztem.
2021. jún. 14. 09:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!