Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz, hogy egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy egy 30 éves nő már majdnem öreg, míg egy 50-es éveibe járó férfi is iszonyú komoly hódításokat tud véghez vinni?

Figyelt kérdés

Ezt csak úgy olvastam neten, de a saját rokonságomon belül is 2 ilyen férfi is van. Az egyik 51 évesen nem tudja eldönteni, hogy elváljon-e, mert nagy a csábítás ugyanis két nő is a húszas évei elejéről szerelmes belé és komolyan gondolná vele. Ha nem lenne a rokonom és nem ismerném eléggé, nem is hinném el ezt a sztorit, de tényleg ez van.

A legtöbb férfi viszont (ez már kicsit szubjektív vélemény, de ismerőseim gondolkodása is bőven alátámasztja), egy 30 éves nő az bocsánat de egy vén csataló. Napról napra jelennek meg rajta az öregedés újabb jelei. Különösen igaz ez magyar hölgyekre, mert köztudott (pl. Németországban), hogy a magyar nők nagyon hamar és nagyon csúnyán öregednek.

Nektek mi a véleményetek erről?

2021. jún. 13. 12:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

#18: Igen?

Érdekes.

Eddig egyfeszt azt olvastam, hogy a külföldi pasik jönnek ide, és direkt elviszik a magyar nőket.

2021. jún. 13. 14:06
 22/32 anonim ***** válasza:
20%
20: "Még a magyar nők..". Ez érdekes, én amerikai nőkkel kapcsolatban tapasztaltam ,hogy sokkal barátságosabbak és közvetlenebbek. Hamarabb válaszolnak akár egy üzenetre is, mint a magyarok.
2021. jún. 13. 14:07
 23/32 anonim ***** válasza:
84%
Ja, német pasik, itteni igénytelen cigány nőkért az agyukat eldobják, nemhogy még ne vennék feleségűl. Több ilyen párral is találkoztam. És tök komolyan, buta, nem is egy nagy szám cigánylányokról van szó.
2021. jún. 13. 14:09
 24/32 A kérdező kommentje:

A cigány lányok az más. Azok még Svájcban is a legkelendőbb prostik, az albán stricik legszebb álma, mert nagyon jól hozzák a pénzt.

Azért mert Svájcban, Német.-ben nem élnek cigányok, nem azt látják bennünk mint mi magyarok, hanem az egzotikus keleti nőt. És ha már úgyis prostizik az ember, és van választék, akkor miért ne az egzotikusat válasszák? Snassz nőnek ott van a feleségük/barátnőjük.

2021. jún. 13. 14:34
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Neked miért nincs snassz nőd? 😂😂 Na ez a cink. Hogy senkinek se kellenél akkor se ha az egyetlen pasi lennél a Földön.
2021. jún. 13. 14:40
 26/32 A kérdező kommentje:

Van barátnőm. Ki mondta, hogy nincs?

Nem is értem a sok hasonló választ sem.

2021. jún. 13. 14:48
 27/32 anonim ***** válasza:
83%
Miért, a németeknél és osztrákoknál nincs vagyonmegosztás váláskor? Ott mindent a férj kap?
2021. jún. 13. 17:54
 28/32 anonim ***** válasza:
És miért kapna mindent a férj? Miért vinné a nő pénzét?
2021. jún. 13. 18:41
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Hubaz...
2021. jún. 13. 19:49
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
27. Ha már azelőtt gazdag/jómódú vagy, hogy megházasodsz, akkor váláskor minden a tiéd marad, ami a házasság előtt is a tiéd volt. Volt 2 lakásod a házasság előtt, akkor mind a 2 lakás a tiéd marad. Vagy ha volt már 30 milliód összegyűjtve a házasság előtt, majd még ehhez a házasság alatt gyűjtöttél 10 milliót, akkor csak az utóbbi 10 millió felét kapja az asszony.
2021. jún. 13. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!