Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy egy 30 éves nő már majdnem öreg, míg egy 50-es éveibe járó férfi is iszonyú komoly hódításokat tud véghez vinni?
Ezt csak úgy olvastam neten, de a saját rokonságomon belül is 2 ilyen férfi is van. Az egyik 51 évesen nem tudja eldönteni, hogy elváljon-e, mert nagy a csábítás ugyanis két nő is a húszas évei elejéről szerelmes belé és komolyan gondolná vele. Ha nem lenne a rokonom és nem ismerném eléggé, nem is hinném el ezt a sztorit, de tényleg ez van.
A legtöbb férfi viszont (ez már kicsit szubjektív vélemény, de ismerőseim gondolkodása is bőven alátámasztja), egy 30 éves nő az bocsánat de egy vén csataló. Napról napra jelennek meg rajta az öregedés újabb jelei. Különösen igaz ez magyar hölgyekre, mert köztudott (pl. Németországban), hogy a magyar nők nagyon hamar és nagyon csúnyán öregednek.
Nektek mi a véleményetek erről?
De figyi szerintem ő a csilliárdos Mészáros Lőrincből meg Csányiból indul ki, viszont az átlag 50-es paliért nem fognak sorban állni a huszéves csajok. Csak a te fejecskedben. 😉
"Azt hallottam" Ja, azért nem kell mindent elhinni, mindenki olyan kamut mond magáról amit akar, aztán könnyen lehet, hogy nincs senkije azért van egyedül, nem azért mert nem tud választani a töménytelen jelentkezőből. XD
Egyéntől függ. A férfi aki 25 évesen nem kell senkinek, 50 évesen sem lesz kelendőbb. Egy gyönyörű nő pedig 50 körül is talál magának férfit, ha keres.
Főleg ha negyvenes évei derekán így néz ki: [link]
Szóval egyéntől függ, nem a kortól.
#8:
Köztudott? Itt élek Németországban. Na, mesélj még!
Csak azért, mert én pont az ellenkezőjét tapasztalom.
Minden relatív.
Egy 30 éves férfi legtöbbször nem egy 30 éves nőt képzel el a társának, hanem egy néhány évvel fiatalabbat. Lehet neki egy 30-as nő már sok lenne, de csak az ő számára.
És igen, egy jóképű, sportos, jó dumás, jó egzisztenciájú 50-es férfi is tud hódítani a nők között, akár a fiatalabbak között is. Csak más kérdés, hogy mondjuk 20-ból 1 ötvenéves férfi ha ilyen.
Hát nem tudom, nekem a volt osztálytársaim közül a 17 lány közül a legszebb az Bécsben él, és arról panaszkodik, hogy még dugásra se kell az ottani osztrák pasiknak, nemhogy még valaki feleségül vegye.
Azok a népek akik ismernek minket, tudják, hogy a magyar nőktől távol kell maradni ha jót akar magának az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!