Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyek ferfiasabb? 35 F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek ferfiasabb? 35 F

Figyelt kérdés

35 eves vagyok. Sosem volt kapcsolatom lannyal.

Most szerelmes lettem egy 25 eves lanyba. O nem viszonozta.

Felek, hogy egyedul fogok maradni.

Keptelen vagyok feldolgozni, hogy a fiatal eveimet elvesztegettem.

Nagyon aggodom amiatt, hogy megorulok, elmaganyosok vegleg.

Allandaon azon jar az agyam, hogy szeretnek egy fiatal baratnot, akivel boldog lehetnek.

Nem tudok tokosebb lenni, annyira gyava vagyok.

Nagyon ketsegbe vagyok esve, naponta sírok, pedig nem szoktam.

2021. jún. 13. 11:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
10: Mondjuk én is azért írom ezt, mert még nem próbáltam ki. Komoly naturál fejlődésen mentem keresztül, de még nem értem el azt a szintet, hogy számítson. A modell külsőre gondolok egyébként.
2021. jún. 13. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen megértelek. Csak én lányként. Éjjel nappal ezen gondolkodom. Hogy miért nem találom már a normálisat. Akárhova eljárok nem inkább elfordulnak. Tudom borzasztó egy dolog.De bízd a sorsra és hátha egyszer sikerül.
2021. jún. 20. 21:40
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Mit tettél eddig, hogy a gyávaságod javuljon és mit vagy hajlandó, hogy ez a jövőben változzon?

Hogyan képzeljünk el, mennyire vagy félénk? Mit csinálsz szívesen a barátaiddal, könnyen barátkozol?

Hány új embert ismertél meg az éven, akikkel hosszabb beszélgetésbe elegyedtél, programon voltál?

2021. jún. 21. 06:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyúrjál rétest egész nap, fejleszd a zsírállományod, olvass önpusztító könyveket és fojtsd alkohol-mámorba a bánatod. :) Sok sikért.
2021. jún. 28. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!