Hogyan legyen több önbizalmam, hogyan legyek ferfiasabb?
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 19:37
2/7 anonim válasza:
1. Szard le a hercegnők véleményét. Azok csak ócska kurvák, pár év múlva zokogva fognak könyörögni, hogy állj velük szóba.
2. Szard le a menő csávókat. Azok is megkeseredett prolik lesznek negyvenéves korukra.
3. Napi 30 perc otthoni edzés csodákra képes. Már feltéve, hogy nem kezd cikizni miatta a család.
3/7 anonim válasza:
Ha lehet majd járni konditerembe, azonnal menj! Nekem bevált! Immáron 11 éve edzem! Megszerettem magam!😎
4/7 camarr válasza:
Nem tudni sajnos hány éves vagy. De a fent említett dolgok valóban olyanok amelyek segíthetnek ez ügyben. Amennyiben már a végső elkeseredettség fázisában vagy ajánlott egy pszichologus/pszichiater ha megengedheted magadnak.
5/7 A kérdező kommentje:
17 eves vagyok, azert ennyire nem durva a helyzet 😂😂
2021. febr. 8. 09:28
6/7 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Ki kell zárni sok véleményt, mert csak elveszik tőled a motivációt. És igen, a motiváció nagy úr szóval találd meg valamiben, például egy sportban. Tűzz ki nagy célokat, (feltekerek a bringámmal a hegyre) aztán jön az a férfiasság magától.
7/7 anonim válasza:
Pszichiáterhez meg pszichológushoz neked kellene járnod te szerencsétlen 4es kommentelő (camarr).
Te kérdező fiúcska látod.. Egy kicsit szálkásabb vagy, már van önbizalmad.. :) Én azt javaslom nagyon nézd meg kivel barátkozol vagy kinek a véleményére adsz .. A nagyképű emberek csak kompenzálnak légy önmagad és légy büszke. Ne sunnyogj, húzd ki magad és egyenesen járj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!