Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy felnézzen rám a barátnőm? Hogy legyek férfiasabb?
Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 18:42
1/12 anonim válasza:
Úgyérzem a mi kapcsolatunkban is az volt az egyik alapvető probléma, hogy inkább éreztem magam anyának a barátom mellett mint nőnek.
Vedd át az irányításd, hord te a nadrágot. Öleld szenvedélyesen és erősen, éreztesd vele hogy melletted biztonságban lehet. Hagyd többet bújni, mint amennyit te bújsz hozzá. Hallgasd meg a problémáit, segíts megoldani őket, és mindig mindig mindig éreztesd vele, hogy rád számíthat!!!
2/12 anonim válasza:
Azt leginkább tettekkel lehet elérni. Ezt nem tudom itt neked szavakkal megfogalmazni, de biztosan tudod mire gondolok. Amit még tehetsz,legyél határozott ha egy vitát kell eldönteni, kezeld felnőttesen a hisztijét, ha kell beszélj vele úgy mint egy gyerekkel akit öntudatosítani kell.
3/12 A kérdező kommentje:
No igen, de amikor át akarnám venni az irányítást, rögvest sértődés lesz a vége. Érezni éreztetem vele, hogy mellettem biztonságban lehet, ha úgy adódna, nálamnál kétszer akkorának is nekimennék, ha az ő épsége múlna rajta.. Ha problémája van, mindig számíthat rám. Akkor az lehet probléma, hogy sokat bújok, sokat szeretgetem? De hiszen én csak kimutatom az érzéseimet. Vagy most akkor tényleg az érzéketlen férfi a férfi?? Áhh, hülye egy társadalom...
2008. dec. 20. 19:03
4/12 anonim válasza:
Nem éppen. Apró dolgokban kéne a mai pasiknak összeszedniük magukat. Pl. te dönts arról hogy hol és mikor randi, szervezd te a programokat, legyél kreatív és ötletes a hétköznapokban, és bár hülyén hangzik, de várdd el hogy "hálából a csaj kielégítsen". Persze ne erőszakosan, hanem arra is vezesd rá:) Amitől én frászt kapok a mai pasikban: málén bújik oda szexet kezdeményezni amiért megint otthon maradtunk mert nincs ötlete kocsmán kívűl hova elmenni.
5/12 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy kicsit gyerekes vagy. Ezen változtass mindenképp, mert amíg ilyen vagy, nem hiszem, hogy a barátnőd felnézne rád. Az előző válaszoló írása teljesen igaz. Kezdeményezz te, dönts te a dolgokban. Légy férfi (;
6/12 A kérdező kommentje:
Gyerekes nem vagyok, de azért köszönöm a válaszokat! :)
És mi a helyzet akkor, ha a barátnőm uralkodóan viselkedik velem? Nem hiszem, hogy ezektől automatikusan visszavenne.
2008. dec. 21. 11:25
8/12 A kérdező kommentje:
XD
Te hülye vagy. :D
2008. dec. 22. 22:32
9/12 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy hány éves vagy? úgy könnyebb lenne segíteni
10/12 A kérdező kommentje:
17, nem sokára 18.
2008. dec. 23. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!