Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan legyek férfiasabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek férfiasabb viselkedésre?20/f

Figyelt kérdés

Ha leülök,sétálok már az is gyanus...nem nagyon b.zis,de nem is ez a férfias járás..

Viszont ha beszélek mutogatok a kezemmel meg stb amit tetőz a vékony hangom..

Sok videoban vissza látom magam és rendkivul zavar engem hogy ilyen b.zisan viselkedem..

Meleg vagyok,de engem ez zavar..

Mas srácokon aranyosnak is találom,de én kicsit szeretnék férfiasabb lenni.. hogyan?

Hogyan mozogjak lazábban vagy hogy tanuljak meg nem hadonászni a kezemmel?

2020. júl. 10. 18:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Ne akarj ezen változtatni. Ha valaki megszeret, ő így is fog szeretni. Nekem konkrétan bejönnek a fiatal, vékony szőrtelen fiúk. Vékony hangjuk is szexi, imádom. Olyan aranyosak 😁 34ff
2020. júl. 10. 19:52
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Legyél olyan, amilyen vagy, add magad természetesen.

Nincs rosszabb, mint ha megjátssza magát valaki.Az már nem ő, hanem szerep, amiből ki is lehet zökkenni.

Amit leírtál,abban semmi rossz nincs,legalábbis az én szememben.

Ember vagy,és mint ilyen,ne változz mások véleménye miatt !

2020. júl. 10. 19:53
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen aki szeret elfogad igy,de en nem szeretem magam igy..zavar szeretnek ferfiasabb lenni..
2020. júl. 10. 21:27
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Kérlek fogadd el nagad így ahogy vagy mert amiket leírtál az egyáltalán nem baj. El kell fogadni hogy vannak férfias meg kevésbe férfias srácok is. Nagyon valószínű, hogy ahogy idősebb leszel változni fog, férfiasodni fogsz magadtól is, de ne erőltesd mert a megjátszás sokkal rosszabb.
2020. júl. 10. 21:33
 5/14 A kérdező kommentje:
De igy nem vagyok onmagam..nem merek nevetni..ha setalok parazok h jajj csak ne viselkedjek igy stb...nem szeretem magam es ez kihat a lelkiallapotomra..
2020. júl. 10. 21:35
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg valami sport lenne akkor jó ami önbizalmat ad és természetes módon javít a mozgáskoordinációdon is. Kondi, úszás, ilyesmi.
2020. júl. 10. 21:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Es a mutogatasok,arckifejezesek?
2020. júl. 10. 22:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalat minnél jobban harcolsz ellene annál rosszabb lesz.

Szeresd magad hogy ilyen vagy

És sokkal jobb lesz.

2020. júl. 10. 23:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem önmagadat elfogadni tanuld meg. Ezen nem nagyon fogsz tudni változtatni. Sokszor még én is beleesem abba az állapotba, hogy nem szeretem, ahogy beszélek, ahogy néha megfeledkezem magamról, és elkezdek mutogatni, mire a kollégák pillantása egyre csak a kezemre siklik... nagyon zavaró. De mi ilyenek vagyunk, így vagyunk önmagunk. Ha ellenkezel saját magad ellen, az mindig lelki problémát fog okozni.
2020. júl. 11. 09:33
 10/14 A kérdező kommentje:

Tobb eve probslom elfogsdni magam..kb6 es akarhova megyek uj suli,munkahely ok is beszolnak amiatt ami engem is nagyon zavar...es mikor beszolnak nem az van h lepereg hanem engem is zavar es szeretnek ellene tenni..

Hany olyan meleg pasi van aki olyan ferfias h leesik az allam h o meleg..miert nem tudok olyan lenni?!🤦‍♂️

2020. júl. 11. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!