Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek férfiasabb viselkedésre?20/f
Ha leülök,sétálok már az is gyanus...nem nagyon b.zis,de nem is ez a férfias járás..
Viszont ha beszélek mutogatok a kezemmel meg stb amit tetőz a vékony hangom..
Sok videoban vissza látom magam és rendkivul zavar engem hogy ilyen b.zisan viselkedem..
Meleg vagyok,de engem ez zavar..
Mas srácokon aranyosnak is találom,de én kicsit szeretnék férfiasabb lenni.. hogyan?
Hogyan mozogjak lazábban vagy hogy tanuljak meg nem hadonászni a kezemmel?
Legyél olyan, amilyen vagy, add magad természetesen.
Nincs rosszabb, mint ha megjátssza magát valaki.Az már nem ő, hanem szerep, amiből ki is lehet zökkenni.
Amit leírtál,abban semmi rossz nincs,legalábbis az én szememben.
Ember vagy,és mint ilyen,ne változz mások véleménye miatt !
Tapasztalat minnél jobban harcolsz ellene annál rosszabb lesz.
Szeresd magad hogy ilyen vagy
És sokkal jobb lesz.
Tobb eve probslom elfogsdni magam..kb6 es akarhova megyek uj suli,munkahely ok is beszolnak amiatt ami engem is nagyon zavar...es mikor beszolnak nem az van h lepereg hanem engem is zavar es szeretnek ellene tenni..
Hany olyan meleg pasi van aki olyan ferfias h leesik az allam h o meleg..miert nem tudok olyan lenni?!🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!