A szűz fiúk kevésbé férfiasabbak mint akik már túlvonnak rajta, illetve gyakorlottak? (szellemileg, viselkedésileg)
Mi számít neked férfiasnak? Izmos vagyok, sűrűbb borostával, hozzátenném soha nem voltam senkivel még, mert nem volt időm ismerkedni, az edzések miatt.
Ismerősöm, kölyökarcú, még csak pihék nőnek az arcán, viszont volt már egy csajjal.
Én most leszek 22, Ő 19, viselkedésileg nem változott, szellemileg sem lett komolyabb, lenézőbb.
Hahó emberek! Mindenki önmagához hasonlítsa már az embereket, ne másokhoz.
A kérdés ez:
Egy férfi férfiasabb, érettebb lesz viselkedésében, testbeszédében ÖNMAGÁHOZ KÉPEST a szüzesség elvesztése után, az azt megelőző állapothoz képest?
A válasz az, hogy igen. Saját tapasztalatból mondom. Sokkal jobb a közérzetem, mióta először szexeltem. Sokkal egyenesebb háttal és felszegettebb tekintettel járok, jobban kihúzva magam. A viselkedésemen is észrevettem férfiasabb vonásokat a korábbihoz képest: Kevesebbszer bizonytalankodom, kevesebbszer rakom a két kezem egymásra üléskor, kevesebbszer ülök görnyedt háttal, több az önbizalmam és bátrabban kommunikálok az emberekkel.
Csak nézd meg a viselkedésed a szüzességed elvesztése előtti 1-2 hónapban és az utána következő 1-2 hónapban. Fogsz tapasztalni pozitív különbségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!