Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ha bevalljátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha bevalljátok, hogy a külső iránti vonzalmat nem lehet befolyásolni, egy férfi vagy bejön nektek vagy nem, akkor miért gondoljátok azt, hogy az incelek tudnának változtatni rajta?

Figyelt kérdés

Komolyan érdekel. És most nem azokról a férfiakról beszélek, akik tényleg elhanyagolják magukat, súlyosan elhíznak meg igénytelenek (bár itt érdemes megjegyezni, hogy ezen férfiak női tükörképei sokkal súlyosabb, külsővel kapcsolatos negatívum ELLENÉRE is kelendőek, csak jóval kevesebb férfi szemében, szóval ennyit arról a mítoszról is, miszerint a férfinek jobban számít a nő külseje, mint fordítva).

Hanem azokról, akik ápoltságilag és emberileg is rendben vannak (ezzel már túlteljesítették a túrósf..szú kebabost aki hetente fürdik meg a nőverő rosszfiút, akik közül egyiknek sincs gondja a csajozással), mégsem jön össze nekik semmi.

Igen, olyan értelemben lehet nyomni ezt a pozitivitás dolgot, hogy tényleg mehet az ember holdkóros elmebeteg módjára és lehet rajta egyszerre 5 társkeresőn VIP tagsággal meg kiemeléssel, élőben is szólítgathat le boldog-boldogtalant és a nagy számok törvénye alapján talán valaki beesik neki. Csakhogy ez az "ennyire erőltetetten csajozni akarok" dolog az esetek többségében inkább visszaüt és csak egyre több ember szemében lesz szánalmas az illető, aki ennyire erőlködve akar ismerkedni.

De ha a realitásoknál maradunk, hogy az illető nem egy félénk valaki, de nem is zaklat lányokat és nem is társkereső-függő, akkor mondhatjuk, hogy bőven sok mindent megtett azért, hogy sikere legyen és mégsincs.

Ha pedig annyira aranyos, tündéri valakik lennének a nők, akiknek a belső jobban számít, mint a külső, akkor nem a Tinder-féle társkeresők lennének a divatosak, hanem a szövegalapúak és személyiségalapúak, ahol akár profilkép nélkül, teljesen látatlanul mehetne az ismerkedés, egymás SZEMÉLYISÉGÉNEK a megismerése.

De mivel az ilyen kezdeményezések újra és újra eltűnnek a süllyesztőben, ezért ez is csak azt bizonyítja, hogy a nőknek nagyon fontos a férfi külseje. A legfontosabb. Ha az megfelel, akkor jöhet a többi.

2021. jún. 13. 04:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Két dolog:

Idézem tőled, amit a nőknek szántál, de igazából saját magad is megfogadhatod: "Azzal kell foglalkozni, akinek bejössz, nem azzal, akinek nem jössz be."

Mindig lesz valaki, akinek bejössz. Csak ugye ilyenkor jön az, hogyha neked a hiányos fogú, fakó hajú, elhízott Marika a Coopból nem fog tetszeni, bármennyire is bejönnél neki. Szóval ugyanazokat a köröket járjuk. Ha egy nő dönt úgy, hogy nem tetszel neki, akkor egy sekélyes hárpia, ha Te döntesz úgy, hogy nem tetszik egy nő, akkor az pedig így természetes, nehogy már egy olyan nővel jöjj össze, aki nem tetszik neked. Úgy nem lehet. Ugyebár.

A kinézetet pedig mind a két nem tudja alaposan változtatni. Van, aki hajlandó rá, van, aki nem. Edzőterem, megfelelő frizura és arcszörzet választása, megfelelő stílus választása, ha szemüveges vagy, akkor vagy jó keret vagy kontaklencse, új ismerősök élmények keresése (ad önbizalmat, életkedvet, bevállalóságot, amik kifele tök pozitívan "vibrálnak"), lenne egy hobbid mellette, ami elviszi egyrészt az időd arról, hogy ilyen elméleteket gyárts, kattogj, nem mellesleg csökkenti a stresszt, kiegyensúlyozottabb leszel, és nem fogsz annyira görcsösen nőt akarni. Ha ezek sem segítenek pszichológus. És ugyanezt mondjuk azoknak a nők ek is, akik görcsösen akarnak pasit, és hisztiznek, hogy mindegyik csak megdugni akarja, meg megcsalja, meg lehúzza, meg cselédnek használja és nem lát tovább.

Csak egy kis példa és motiváció:

[link]

Ha végignézed a feedjét azt mondanád, hogy tipikusan jó pasi. Régebben pedig a tipikusan nem jó pasi kategóriába tartozott, a borbélyától kapott tanácsokat, hogyan változtasson a haján, arcszörzetén, lefogyott, izmosodott, tetováltatott, lecserélte a ruhatárát, a munkahelyét, saját magára koncentrált és izgalmasabbá tette az életét, saját maga számára. Nő ide vagy oda, párkapcsolat ide vagy oda, saját magadnak egyedül kell teljest alkotnod. És örülsz, ha ezt megoszthatod valakivel.

2021. jún. 14. 07:20
 22/27 A kérdező kommentje:

"Mindig lesz valaki, akinek bejössz."

Na ez az, ami sajnos nincs így.

"Csak egy kis példa és motiváció"

Igen, ez van, amikor két bizonyos képet hasonlítanak össze.

Ha végignézed a többit, akkor láthatod, hogy egy a NŐK SZEMÉBEN átlagos férfiről van szó, aki ráadásul vörös (nagyon kevés nőnek jönnek be a vöröshajú férfiak): [link]

[link]

Végül egy elgondolkodtató kérdés: Szerinted miért van Instagramja 314 EZER követővel? Nem egy szponzor finanszírhatja neki ezt a dolgot. Ennyi követővel már egy stáb lehet mögötte, aki minden hajtincsére, minden kis apró mitesszerére odafigyel és a legprofibb filmes technikákkal "retusmentesen" retusálja a kép problémás részeit. Nem lehet mindenki influencer. Főleg nem ilyen nagy, nemzetközi influencer.

A leírása alapján egy olyan ember képe rajzolódik ki, aki egy halom pénzt keresett egy fejlett, gazdag ország (UK) állampolgáraként (más, mint gazdasági bevándorlóként) és érintőlegesen adta, hogy ő is felépítse interneten saját magát.

2021. jún. 14. 14:50
 23/27 anonim ***** válasza:
92%

Itt van Dancsó. Nem külföldi és nem hinném, hogy a saját nappalijában sminkesek rohangálnak.

[link]

2021. jún. 14. 16:32
 24/27 anonim ***** válasza:
51%
Imádom Dancsót. Nagyon vicces
2021. jún. 14. 16:39
 25/27 anonim ***** válasza:

Az egyik hölgy írta hogy hogyan ismerkedett meg a jelenlegi párjával, a szituáció ugyan hozta és beszélgettek. Majd alakult valami normálisan. Jelenleg hasonló szituációk ritkábban állnak elő ebben hibás a mai technika is. Nekem is lehetett volna így barátnőm de én elrontottam. A lányok elsőre ítélnek jelenleg ez van sok egyedül is fog maradni meg bánják majd. (Ezt nekem lány mondta.)

Mert bizony a 10/8+ pasik is vállogatnak.

Szerintem mindenkinek kicsit esély kéne adni a másiknak.

Mert bizony tényleg mindenki nagyon válogatós lett mostanában.

Szoktam nézni a profilokat sok lány tényleg nem ír ki semmit magáról annyira sem veszi a fáradságot.

Ha véletlenül beszélgetésre kerül a sor képtelenek komolyabb témáról érdemben megnyilvánulni.

A legtöbb lány nagyon felszínes élete akar élni. A társkeresők egy jelentős hányada kb a következő: "Szeretek utazni szeretem a kutyákat a személyiségem attól függ milyen napom van, kedvenc italom a sör és a latte makiató a Starbucks ban."

Ebből van a legtöbb akárki akármit mond ez tény, látom. És ők akarnak maguk mellé egyéniséggel rendelkező pasit.

Akinek van egyénisége az rájuk nem hajt.

Persze szerintem ugyan ez biztosan elmondható a fiúk profiljának megtekintése alapján.

Mindenki ezt a sablonos egyen NPC életét éli és csodálkozik hogy alapvetően üres az élete.

Szerintem sokan azért akarnak maguk mellé egyéniséggel rendelkező párt hogy majd ő kitoltse az ő üres életüket is amit csak tudat alatt tudnak sosem tudatosodik. De persze e mellet feleljen meg a társadalmi ideálnak is.

És ezen a ponton nem találkoznak az igények. Itt vagyok például én. Kb minden nap 12 órát dolgozom viszonylag kerreatív munkába lényegében a munkám a hobbim. E miatt nincsen időm a testemre e miatt van rajtam felesleg. Én ezen a ponton kapok kosarat. Ez van.

Itt van ez a testi vonzódás amit írt néhány hölgy. Ezt el tudom fogadni, de akkor az isten szerelmére ne háborodjon fel Norbi kijelentésén senki. Magyarán kéretik nem állszentnek lenni senkinek.

2021. júl. 5. 20:45
 26/27 A kérdező kommentje:

#25: "Ebből van a legtöbb akárki akármit mond ez tény, látom. És ők akarnak maguk mellé egyéniséggel rendelkező pasit."

A gond ott van, hogy egyéniséggel rendelkező férfiak tömegei epekednek a kegyeikért, akiket ők le se sz...rnak, aztán egy ilyen Beavis és Butthead értelmi szinten lévő kigyúrt vagy tetovált vagy akármilyen menő karakterű f..szkalap meg a "sunáználak" meg "kő kóla" stílusával leveszi őt a lábáról.

Persze nem, mert dugás után tök jól megdumcsizza a barinőkkel, hogy amúgy tökre nem kellett volna lefeküdni azzal a sráccal, meg tök sötét meg bunkó és még a szex is rossz volt, de hát attól még ami történt az megtörtént... A csávó kapott egy egoboostot, a nő meg egy patront a puncijába. És ez így megy folyamatosan az idők kezdete óta, csak az emancipáció óta csúcslángon ég a dolog.

2021. júl. 6. 03:11
 27/27 anonim ***** válasza:

Ember, hajnali háromkor aludj inkább, mert csak dől belőled a hülyeség.

A saját nemedet alázod meg ezzel, hogy vagy ótvar ronda, vagy egy ostoba bunkó, ebből lehet válogatni. Közben meg a valóság az, hogy rengeteg helyes, okos és ápolt férfi is van. Tudod, mi is közülük szoktunk válogatni. Egy ilyen kapcsolat is érhet véget, mert pár hónap után kiderül, hogy egyszerűen nem passzolnak a hosszútávú elképzelések, vagy nem illünk össze. De ez nem jelenti azt, hogy hiba vagy szégyellni való tévedés volt.

2021. júl. 6. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!