Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha bevalljátok, hogy a külső iránti vonzalmat nem lehet befolyásolni, egy férfi vagy bejön nektek vagy nem, akkor miért gondoljátok azt, hogy az incelek tudnának változtatni rajta?
Komolyan érdekel. És most nem azokról a férfiakról beszélek, akik tényleg elhanyagolják magukat, súlyosan elhíznak meg igénytelenek (bár itt érdemes megjegyezni, hogy ezen férfiak női tükörképei sokkal súlyosabb, külsővel kapcsolatos negatívum ELLENÉRE is kelendőek, csak jóval kevesebb férfi szemében, szóval ennyit arról a mítoszról is, miszerint a férfinek jobban számít a nő külseje, mint fordítva).
Hanem azokról, akik ápoltságilag és emberileg is rendben vannak (ezzel már túlteljesítették a túrósf..szú kebabost aki hetente fürdik meg a nőverő rosszfiút, akik közül egyiknek sincs gondja a csajozással), mégsem jön össze nekik semmi.
Igen, olyan értelemben lehet nyomni ezt a pozitivitás dolgot, hogy tényleg mehet az ember holdkóros elmebeteg módjára és lehet rajta egyszerre 5 társkeresőn VIP tagsággal meg kiemeléssel, élőben is szólítgathat le boldog-boldogtalant és a nagy számok törvénye alapján talán valaki beesik neki. Csakhogy ez az "ennyire erőltetetten csajozni akarok" dolog az esetek többségében inkább visszaüt és csak egyre több ember szemében lesz szánalmas az illető, aki ennyire erőlködve akar ismerkedni.
De ha a realitásoknál maradunk, hogy az illető nem egy félénk valaki, de nem is zaklat lányokat és nem is társkereső-függő, akkor mondhatjuk, hogy bőven sok mindent megtett azért, hogy sikere legyen és mégsincs.
Ha pedig annyira aranyos, tündéri valakik lennének a nők, akiknek a belső jobban számít, mint a külső, akkor nem a Tinder-féle társkeresők lennének a divatosak, hanem a szövegalapúak és személyiségalapúak, ahol akár profilkép nélkül, teljesen látatlanul mehetne az ismerkedés, egymás SZEMÉLYISÉGÉNEK a megismerése.
De mivel az ilyen kezdeményezések újra és újra eltűnnek a süllyesztőben, ezért ez is csak azt bizonyítja, hogy a nőknek nagyon fontos a férfi külseje. A legfontosabb. Ha az megfelel, akkor jöhet a többi.
"Ha bevalljátok, hogy a külső iránti vonzalmat nem lehet befolyásolni, egy férfi vagy bejön nektek vagy nem"
Nálatok inceleknél is így van nem, vagy ti összejönnétek válogatás nélkül bárkivel, még a 90 kilós, szemüveges, fogszabályozós bolti eladó Marissal is?
Soha nem értettem ezt a nyavajgást. Nálam nagyon fontos a belső, kisugárzás, mozgás, hang. Ez egyik se külső jegy. A párom pl nagyon messze van attól, ami külső téren az ideálom lenne. Ha őszinte akarok lenni, a 180 cm magas, sportosan (nem kondi) izmos barna hajú és szemű férfiak azok. A párom 168 cm kékszemű, pocakos, emellett mikor megismertem még edzeni se járt, tehát izmos se volt. Mostanra gyönyörű karizmai és széles válla van ami, mint rájöttem kifejezetten vonzó számomra. De van egy jó pár centit előre terebélyesedő hasa is mellé és némi túlsúlya. Még csak nem is arányos a testfelépítése.
Mikor először találkoztunk, teljesen semleges volt a számomra. Gyakorlatilag fel se tűnt.
Aztán beszélgettünk, hülyültünk egy utazás során. Rá voltunk kényszerítve, mert nem nagyon akadt más társaság a 24 órás busz út során. A visszaút során rájöttem, hogy szerelmes vagyok. 7. éve vagyunk együtt.
Ennyit számított a viselkedése, kiállás, stílusa.
Abban egyetértünk, hogy a társkereső egy húspiac. A nők többsége nem is regisztrál, vagy ha igen, már csak vészmegoldásként és nagyon sokan egy-két nap után abba is hagyják. Én se voltam fenn soha. A párom sem. De nem is ott jöttünk össze és nem is az első benyomás alapján, hanem sok apró nüanszon keresztül megismertük egymást.
A társkereső és a random leszólítgatás is tök felesleges, ha valaki nem vonzó a többség számára, hiszen mindkettő azonnali döntési helyzetet teremt, ahol hiába vagy arany ember, jó humorral és magabiztossággal az esetek többségében, főleg, ha boldog, boldogtalant zaklatsz.
Csak az a baj az incelekkel, hogy az élő helyzetekben nem teljesítenek jól. Vagy nincs is közösségben végezhető tevékenység, ami érdekelné őket. Így valóban nehéz élőben normálisan ismerkedni.
Mert valójában ez lenne az a terep, ahol megmutathatnák magukat, ahol barátkozhatnának, fejlődhetnének és találkozhatnának olyan nővel, aki értékeli a belső tulajdonságaikat. És ilyen közösség még online is található, ha tényleg képes vagy kommunikálni, van stílusod, magabiztos vagy és humoros. Csak nem ilyenek.
És itt körbe is értünk. Nem elég jó pasik, hogy csak ennyi elég legyen a nők érdeklődésének felkeltésére és más figyelemfelkeltő, vonzó tulajdonsággal se tudnak hódítani, mert egész egyszerűen nincs.
Arról lehet vitatkozni, hogy miért nincs, de felesleges. Vannak, akik tudnak ann, it fejlődni, hogy kijöjjenek ebből, a többség kb semmit nem tesz az alapon kívül.
Ennyi a véleményem.
Nem olvastam végig a válaszokat.
Most komolyan.. engem nem érdekel, ha az incelek kitalálták, hogy nekik átlagos a 10/8-s kinézetű nő, és csak olyanok vagy jobbak kellenek nekik. Egészségügre. De hogy ezeknek a nőknek is a jó pasik kellenek az pedig az ő döntésük. Az viszont, hogy emiatt az esetek többségében nincs átfedés.. nos ez inkább az inceleket súlytja. Mert a 10/8-s nő fog 10/7+ pasit találni. A 10/3-s incel meg nem fog 10/7+ nőt találni, és neki nem elég a 10/5- nő. A probléma az, hogy ez alapján szortíroz, beleég a személyiségébe, hogy esélyt se ad egy csúnyácska lánynak, az ő személyisége is egy trágya és végeredményben egyedül marad és szídja a nőket.
(Egyébként pedig a normális lelkülettel rendelkező emberek simán látják, hogy az utcán vannak jó pasik is kevésbé jó nőkkel és fullos nők, kevésbé jó pasikkal, akiknek nincsenek millióik stb. Csak ott ők tovább tudtak azon lépni, hogy jaj, mennyire jó is az a csaj vagy pasi, mef milyen elvárásaim is vannak, amiket nem tud úgyse senki megütni, meg a másik nem trágya.)
Nézd aki incel, annál vmi bibi van. Van vmi olyan benne, vagy olyan tulajdonsága ami életképtelenné teszi. Lehet ez ellen lázadozni, de ez az igazság.
Én nő vagyok, de 23 éves koromig nekem sem volt senkim, és tudom, hogy azért mert nyomi vagyok és félek az emberektől. 30 éves vagyok már, de igazán csodálom, hogy a párom elvisel még mindig.
2: Férfiként én is a nők kb 10%-át húzom jobbra. Akár jól kinéző nőket is, ha látom, hogy nem az esetem (ha valami olyan van a képein ami taszít pl csücsörítés és hasonlók)
Attól, hogy 30+ évesen még sosem volt senkim, nem jelenti azt, hogy megfelel nekem a krumpli is, mert sokra nem megyek egy olyan nő "jobbra húzásával", aki nem tetszik!
A kérdést nem érzem relevánsnak, mert sosem használtam társkeresőt, tök értelmetlen használni nőként is.
Az esetek javában én hálóztam be a partnereim és nem ők engem (mondjuk ez köszönhető annak, hogy demiszexuálisként nálam nehezen jön a szerelem, ha valaki szimpatikus is, akkor is sok hónapos procedúra amíg bele tudok szeretni, ez pedig a mai "második randin lefekszük egymással" világba úgy hat, hogy én csak szórakozok a másikkal). De ahhoz viszont kell egy értékelhető belső, ami felkelti a fugyelmem és még ritkább mint a szép külső.
Nem olvastam el a hosszas agymenésed.
Egy férfi se jön össze olyan nővel, akihez nem vonzódik. Nem tetszik neki a külseje, szexuálisan nincs semmi vonzalom. Na, ezzel így vannak a nők is! Nem fognak olyannal összejönni, akihez nem vonzódnak. Ilyen egyszerű. Férfiak és nők is így vannak vele. Nem csak a nők. 24f
#6: "de ezt akkor tudnám jól megítélni, ha visszamehetnék 100-200 évet és megnézhetném a régebbi korok férfiait."
Például sokkal alacsonyabbak voltak a férfiak, aki 170 volt, az már magasnak számított. Magasabbak lettek a nők és a férfiak is.
Annyi, hogy nem volt közel sem ennyi elhízott, de nők között sem, de ez már az életmódjukból adódott. A szőrtelen test meg a sok szójatartalmú étel miatt, illetve genetika is, mert divatba jött a csupasztest a férfiaknál.
#10: "Lehetsz te akármilyen jóképű, ha ez a nőverős meg arabos mondat bőven elég, hogy normális nő elhajtson a p1csába. Instant kizáróok, és az égvilágon semmivel se tudod ellensúlyozni."
1. Élőben nyilván ezeket nem mondom, mert nem vagyok hülye.
2. Ettől még a neten (ahol senki nem ismer) le fogom írni, mert igen, nevezd nyugodtan igehirdetésnek, de ha valaki a trambulinról hugyozik bele a medencébe, attól még a medence húgytartalma ugyanakkora lesz, mintha titokban csinálja és ezen (mármint a medence húgytartalmán) az sem fog változtatni, ha a trambulinos komát miután jól megverték a biztonságiak kiviszik a strand területéről, a titokban medencébe vizelők meg vígan esznek-isznak-fagyiznak.
3. A munkahelyes történetedet is pontosan tudom helyén kezelni, nekem is van 1-2 olyan ismerősöm, aki hiába Superman külsejű, ha folyamatosan a szélsőséges nézeteit hangoztatja a Taigetoszról, az LMBTQ emberekről meg arról, hogy a nőknek a konyhában a helye és gyerekszülésre rendeltetett.
Illetve van ennek az ellenkezője, akinek semmiről sincs véleménye, mindennel egyetért és annak az ellenkezőjével is, képtelen 1-2 szóval válaszolni egy eldöntendő kérdésre, hanem regényeket költ szóban egy gyerekvállalásos, vallási vagy bármi ilyen kérdésre arra várva, hogy rájön, a nő hogyan vélekedik a témáról, hogy utána azt mondhassa, hogy ő is. Egy étteremben is megvárja, amíg a nő kimondja, hogy mit szeret, hogy aztán mondhassa, hogy "Nekem is az a kedvencem."
A szomorú amúgy, hogy ez utóbbi típus - ha a külseje adott -, akkor nagyon népszerű tud lenni, sőt, ez az a típus, aki ha meg van áldva a megfelelő verbális képességekkel (stand-upos vagy műsorvezetős vénával), akkor sikeres házasságszédelgő is lehet belőle.
Ez pedig valahol gáz és ismét oda lyukadunk ki, amiről a kérdést feltettem, hogy igazából a KÜLSŐ SZÁMÍT, ennél fogva a jó külsőnél még elcseszheted a dolgot egy rossz személyiséggel, míg fordítva nem járható az út.
Ugyanakkor kontraproduktív is a dolog, mert míg a jó külsejű férfi külseje okán rengeteg nőt meg tud dugni, de megtartani egyet sem, viszont mivel utánpótlás mindig van, így élvezi az életet, addig az előnytelen külsejű férfi bármit elérhet az életben, maximum érdekből vannak vele nők, legtöbbször pénzért.
#11: "Nálatok inceleknél is így van nem, vagy ti összejönnétek válogatás nélkül bárkivel, még a 90 kilós, szemüveges, fogszabályozós bolti eladó Marissal is?"
Ez már rengetegszer ki lett tárgyalva.
1. Testalkat és testalkat között van különbség.
2. Túlsúly és túlsúly között is.
Tehát hiába szeretik a nők a hattyú halálát játszani, pontosan tudják a lelkük mélyén ők is, hogy
1. Azért néznek ki esetleg +15-20 kiló felesleggel is telesz..rt búvárruhának, mert ektomorf testalkatúak és nekik ahhoz a 15-20 kiló súlytöbblethez annyit kellett enniük, amitől már egy endomorf nő be sem férne az ajtón.
2. Normál testalkatú endomorf nőként hisztiznek, hogy ők erős csontúak és sosem lesznek modellalkatúak, pedig mennyire ügyelnek az alakjukra és sportolnak és figyelnek a táplálkozásra. Közben meg a populációban nagyjából azonos az eloszlásuk, tehát ők is bejönnek majdnem ugyanannyi férfinek, mert ugyebár ismerjük azt is, mikor a vékony lány hisztizik, hogy "elől deszka-hátul léc" meg "gebe" meg a "legyen mit fogni rajta" férfiak lefikázzák.
Azzal kell foglalkozni, akinek bejössz, nem azzal, akinek nem jössz be.
De ismét visszakanyarodtunk a 10%-os részhez, vagyis a nőknek megtetszik egy férfi és ha annak ők nem jönnek be viszont, akkor egy életre szóló sebet szereznek, még 5 év múlva is élénken fog élni az emlékezetükben, hogy ők első látásra beleszerettek a Józsiba, de a Józsi elutasította őket. És utána összejött egy csúnya nővel. Persze ők sem tartják magukat szépnek (álszerénység), de az a nő kifejezetten csúnya volt. Esetleg ugyanez pepitában, mikor az önértékelési zavaros lány minden nőt szebbnek lát magánál, a 130 kilósnak a bőre szép, mincsenek ráncai, az xy-nak 30 fölött is szépek a mellei, a másiknak van pénze plasztikai sebészekre, bár neki lenne.
#12: "Nálam nagyon fontos a belső, kisugárzás, mozgás, hang. Ez egyik se külső jegy."
Akkor mi? Igen, lehet járni modellsuliba, hogy csiszolj valamit a mozgásodon, a hangodon túl sokat nem tudsz változtatni, bár járhatsz énekórákra. A kisugárzás meg ezek összességéből tevődik össze.
#18: Így van, viszont míg olyan nő nem létezik, aki semmilyen férfinek nem az esete, addig olyan férfi elég nagy mennyiségben, aki semmilyen nőnek nem az esete.
A mozgást simán lehet korrigálni, a kisugárzáshoz pedig hozzá tesz a testtartás (tanulható, alakítható) a tekintet (tanulható) a magabiztosság (ami mind három fent említettből kitűnik) a mimika és egyéb nonverbális jelek, öltözködési stílus, haj és egyéb, illetve, hogy ezeket hogy viseled. Aztán hozzá tesz a verbális kommunikáció is.
Tehát nem a "jaj szegény én, aki rossz genetikaval született brühühü" kategória a kisugárzás. Nem a magasság, a fejforma, a farok méret, vagy egyéb megváltoztathatatlan dolog függvénye.
A kisugárzás egy része külső jegy, de minden külső jegy ami része az valójában a belső világodat tükrözi és mind alakítható, sőt magától jön, ha jönnek a hozzá tartozó személyiségjegyek. Csak az sajnos energia befektetést igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!