Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy gyermektelen, 41 éves nőnek párt találni? Mennyi egy ilyen nő "értéke"?
"Hát nem tudom, ha nektek elég annyi, hogy nő, és más elvárásotok nincs is..."
Honnan veszed hogy nincsen más elvárás?
Az hogy egyesek elég nyitottak az ismerkedésre idegenekkel nem azt jelenti hogy nincsenek elvárások
A nők beteges elképzelése hogy mindjárt a legelején ezzel kell nyitni, de mégis mi a fenének?
A férfiak képesek félretenni egy ideig az elvárásokat hogy ne azzal bombázzák a szerencsétlen nőket már az elejétől, ill. képesek próbaképpen nyitni úgy a nő felé hogy nem tudja még hogy bejönne-e neki igazán, a nők miért nem képesek erre.
Nyilván azok akik most ismerkedni invitálják a kérdezőt (nem vagyok köztük) csupán ismerkedni szeretnének, miért kell ezt úgy tekinteni mintha bárki is beleszeretett volna egy látatlan ismeretlenbe?
23-as, te ilyen görcsösen manipulatív mentális beteg vagy, vagy mi a rák bajod van? Nyilván senki nem úgy értette, hogy egy nő pusztán azért, minden mástól függetlenül már szupernő, mert 41 éves és gyerektelen. A válasz arra vonatkozott, hogy a 41 év + gyerektelenség önmagukban maximálisan jó tulajdonságok. Egy hús-vér ilyen nő a többi tulajdonságával attól még simán katasztrófa is lehet. Mint ahogy te pl. valószínűleg az is vagy ezzel a betegesen kötözködő, mellébeszélő hozzáállással.
21-es voltam
24, mert annyi hangzott el, hogy valakinek pusztán ennyi már "max pontszám".
A "szerencsétlen nők" meg csak feleljenek meg szépen az elvárásnak, vagy lehet egyedül öregedni a macskával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!