Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélye van egy gyermekt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van egy gyermektelen, 41 éves nőnek párt találni? Mennyi egy ilyen nő "értéke"?

Figyelt kérdés

2021. jún. 11. 20:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Én (45f) pont ilyet keresek, ez számomra az ideális - 40 körüli, gyerektelen, de csak ha nem is akar gyereket. Szóval az én szememben maximális értéke van.
2021. jún. 11. 23:56
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálam maximális pontszámban nyerő lenne. (F39)
2021. jún. 12. 05:46
 23/35 anonim ***** válasza:
85%
Hát nem tudom, ha nektek elég annyi, hogy nő, és más elvárásotok nincs is (pl. egyáltalán hogy néz ki? elviselhető-e öt percnél tovább? kuplerájt hagy-e mindenhol? szavahihető-e?) akkor ne csodálkozzatok semmin.
2021. jún. 12. 07:42
 24/35 anonim ***** válasza:
90%

"Hát nem tudom, ha nektek elég annyi, hogy nő, és más elvárásotok nincs is..."

Honnan veszed hogy nincsen más elvárás?

Az hogy egyesek elég nyitottak az ismerkedésre idegenekkel nem azt jelenti hogy nincsenek elvárások

A nők beteges elképzelése hogy mindjárt a legelején ezzel kell nyitni, de mégis mi a fenének?

A férfiak képesek félretenni egy ideig az elvárásokat hogy ne azzal bombázzák a szerencsétlen nőket már az elejétől, ill. képesek próbaképpen nyitni úgy a nő felé hogy nem tudja még hogy bejönne-e neki igazán, a nők miért nem képesek erre.

Nyilván azok akik most ismerkedni invitálják a kérdezőt (nem vagyok köztük) csupán ismerkedni szeretnének, miért kell ezt úgy tekinteni mintha bárki is beleszeretett volna egy látatlan ismeretlenbe?

2021. jún. 12. 17:19
 25/35 anonim ***** válasza:
65%

23-as, te ilyen görcsösen manipulatív mentális beteg vagy, vagy mi a rák bajod van? Nyilván senki nem úgy értette, hogy egy nő pusztán azért, minden mástól függetlenül már szupernő, mert 41 éves és gyerektelen. A válasz arra vonatkozott, hogy a 41 év + gyerektelenség önmagukban maximálisan jó tulajdonságok. Egy hús-vér ilyen nő a többi tulajdonságával attól még simán katasztrófa is lehet. Mint ahogy te pl. valószínűleg az is vagy ezzel a betegesen kötözködő, mellébeszélő hozzáállással.

21-es voltam

2021. jún. 12. 17:30
 26/35 anonim ***** válasza:
63%

24, mert annyi hangzott el, hogy valakinek pusztán ennyi már "max pontszám".

A "szerencsétlen nők" meg csak feleljenek meg szépen az elvárásnak, vagy lehet egyedül öregedni a macskával.

2021. jún. 12. 17:30
 27/35 anonim ***** válasza:
93%
25-ös, nem mindenki "mentális beteg" ám, aki nem pontosan ugyanúgy látja a világot, ahogy te helyesnek tartod. Kicsit vegyél vissza, tanulj egy kis elemi udvariasságot, aztán gyere vissza, és próbálj anyázás nélkül megszólalni.
2021. jún. 12. 17:34
 28/35 anonim ***** válasza:
Látja a világot? Megint manipulálsz. Nem a világról, konkrétan a saját véleményemről volt szó, amit te félremagyaráztál, hogy beszólhass szándékosan lesajnálónak, megalázónak szánt modorban. Ha meg visszaszólnak, azt kikéred magadnak és követeled a tiszteletet. A manipulációddal ráadásul két teljesen pozitív hozzászólásba sikerült belekötnöd, amik nem állítottak senkiről semmi rosszat. Fantasztikus, micsoda jófej lehetsz.
2021. jún. 12. 17:42
 29/35 anonim ***** válasza:
60%
Ahaa, szóval már megint mindenki hülye köcsög, csak te vagy helikopter. Véletlenül sem egy újabb nárcisztikus tudatzavarban szenvedő femináci őrjöng a billentyűk fölött, percenként változtatva a valóságot a kis fejében, ugye?
2021. jún. 12. 18:50
 30/35 anonim ***** válasza:
59%
Hát aki beleköt valakikbe csak azért mert látatlanban dícsérnek egy nőt és az ismerkedést is felvetik, az elég beteg jellemre vall. Hiszen neki nem kéne fájjon az hogy valaki szimpatikus másoknak a néhány megadott jellemzők alapján. Mégis itt már nem először látom hogy ebbe kötnek bele nők
2021. jún. 12. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!