Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak önbizalom hiányos esetleg mentális betegségben küzdő nők (itt). Ők hogy ismerkednek?
És ha véletlenül vannak, amit kétlek, nekik mitől van önbizalom hiányuk? Tudják hogy bármikor találnának maguknak partnert.
Ha érzelem mentes szexre képesek akkor miért hisztiznek a külsejűk miatt? Ha szexre tetszik a pasiknak akkor kapcsolatra is...
Jaj, de szorít a cipő, hidd el mást is!
Egy nőnek is millió dologtól lehet önbizalomhiánya, gondolhatja úgy, hogy nem fog partnert találni, egyáltalán nem mindenki képes az érzelemmentes szexre...
4. Lehet önbizalomhiánya bármilyen emberi lénynek, lehet ez a gondolata, hogy "senkinek nem kellek", csak nem mindegy, hogy ezt a valóság mennyire gyorsan cáfolja meg. Mondjuk egy fiúnál, akit tényleg minden lány elutasít, vagy egy lánynál, akinél rengeteg fiú próbálkozik.
Ja és Tinderen sem mindenki csak szexet keres, nem tudom az érzelemmentes szex most hogy jön ide.
"Tudják hogy bármikor találnának maguknak partnert"
Nem? Soha nem probalkozott nalam senki. Soha ertsd SOHA, meg a csovesek se jonnek oda penzt kerni, annyira taszito vagyok (vicces, de ez az igazsag) :D Engem meg mar ugy hajtottak el remult ferfiak, hogy nem is probalkoztam, csak kedves/udvarias voltam.
Amugy vannak mentalis problemaim, de gyanitom, hogy nagyobb reszt a kulsom es az iskolai bullying felelos erte (a genetikai hajlam mellett), mert otthon egyedul tok jol elvagyok, csak utcara menni es szocializalodni problemasabb. Jartam szakemberhez is, a bullying okozta traumat nagyjabol sikerult feldolgozni, de azert meg mindig gatlasos es sokszor felenk vagyok.
Amugy en ezt nem is ertem, hogy a ferfiak hogy tudjak teljes mertekben ignoralni a ronda, szexualisan taszito, nem igazan nonek kinezo noket? Nem hiszem, hogy en vagyok az egyetlen ilyen "szornyszulott", es mondjuk en utcara is alig jarok (neha persze muszaj), de azert letezem, es eleg gaz, hogy itt akarhanyszor leirom ezeket, jonnek a "nemletezikrondanomindenkitmegdugnanak" dumaval, es elkonyvelnek kamunak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!