Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ismerkednétek olyan pasival, aki régen túlsúlyos volt, mára viszont "jópasivá" fogyott, de "lélekben" még duci maradt?
A nagy fogyás, ill. a sok edzés végeredménye még nem tudatosult teljesen a fejében. Az önbizalma még ingatag, nem tudta még teljesen elhinni magáról, hogy már vonzó lehet a nőknek - pedig már egy ideje az. Meg-megnézik, van, hogy fel is ajánlkoznak neki, sürögnek-forognak körülötte a nők - de ezt ő még kissé értetlenül fogadja. A bátortalanságot és az önbizalomhiányt még nem tudta teljesen levetkőzni: a viselkedése is ezt tükrözi, mert hol magabiztos, hol pedig érezhetően ez megbicsaklik nála.
Szerintem teljesen érthető ez a jeletős súlyvesztést elért embereknél. Némi bátorításra szorulnak. A lelkük nem tudja olyan gyorsan lekövetni a fogyást, mint a testük.
Mit tennétek, ha ilyen pasi lenne a randialanyotok? Ismerkednétek vele? Bevállalnátok, hogy olykor bátorítsátok és lelket öntsetek bele, hogy tényleg elhiggye: már ténylegesen jó pasi lett?
Csakis így ismerkednél vele. Ha fejébe szállt volna az elért eredmény és beképzelt, flegma lenne, kihasználná az új helyzetét, akkor semmiképpen.
Van itt pár kérdéssel lentebb egy kérdés, ahol egy duci lány lefogyott és most egy flegma, beképzelt, undorító nocske lett belőle. A legtöbb férfi kommentelő azt írja, hogy nem kéne neki.
A párom is ilyen,mégis imádom.
Ha amúgy tudunk beszélgetni,miért ne ismerkednék,persze ha szingli lennék?
Mondjuk egyszer kifogtam a szöges ellentétét is,na olyanból soha többet!
Ameddig lelkileg nem jön rendbe, azt látni fogják rajta a nők. Az önbizalomhiány és az alacsony önértékelés rontják az összképet.
Én személy szerint bátorítanám és támogatnám, de sok nő nem ilyen. Mondjuk a srác inkább ne is tervezzen olyan nővel, aki ennyire felületes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!