Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez a viselkedés?
Megismertem online egy lányt, rá két napra már randiztunk is, ami szuperül sikerült. A lány folyamatosan marasztalt, így elég hosszúra sikeredett, nagyjából 6 órát töltöttünk együtt. Csók nem volt, de ölelések igen. Randi után beszéltünk, nem volt kérdés részemről, hogy folytatást akarok. Kérdeztem, hogy lesz-e folytatás (személyesen is a randi végén, chaten is miután hazaértem). Igent mondott, azt mondta nagyon jól érezte magát. Viszont amikor a konkrét randit beszélnénk le, akkor eltűnik, későn ír, lemondja az utolsó pillanatban. Néha felajánl új időpontot, néha nem. Rákérdeztem, hogy akarja-e ezt az egészet, mert engem elbizonytalanít a viselkedése, és nincs probléma abból, ha nemet mond. Erre az volt a válasz, hogy ő nagyon szeretne látni még, mert nagyon szimpatikus voltam neki. Chatelés közben is folyamatosan beszívecskézte azokat az üzeneteimet, amikben a randi egy-egy pillanatát említettem meg, stb.
Szóval teljesen kétértelműen viselkedik. Vagy csak én vagyok vak, és nem látom, hogy már rég lekoptatott? De akkor randin miért nem akart elengedni? Miért húzott a végén magához búcsúzáskor? Miért érezteti velem chaten azt, hogy ő is nagyon akarja? Teljesen összezavar.. hogy lehet ezt kezelni?
" Néha felajánl új időpontot, néha nem."
Most akkor ajánlott fel új időpontot vagy nem?
"Most akkor ajánlott fel új időpontot vagy nem?"
Kétszer raktuk át eddig, első alkalommal nem ajánlott fel új időpontot, második alkalommal igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!