Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora fizetéstől és milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora fizetéstől és milyen egyéb tárgyi értékektől értékelődne fel a személyem a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés

Szóval magyarra lefordítva, tudom most nő azt fogja írni ez nem így van, akkor megkérném őket, ők ne írjanak választ.

Szóval a másik részének a hölgyeknek, mi és mekkora az a bevétel vagy ingó és ingatlan vagyon, amikor egy tinderes vagy badoo-s profilnál már tali van, esetleg nálatok is alszik a kiszemelt?

Egymás sértegetésébe ne menjünk bele, csak szeretnék normális választ kapni erre a kérdésre.

2021. jún. 9. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szóval most az a kérdés, hogy egy golddigger, aki csak a pénzed miatt áll szóba veled, milyen összegtől hajlandó randizni és lehetőleg szexelni is?
2021. jún. 9. 16:10
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

Számszerüsítve:

Legyen: saját lakása/háza, autója, netto 500-600 minimum.

2021. jún. 9. 16:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én badoon kerestem társat, de egy férfi profilján sem láttam feltüntetve ingó- és ingatlanvagyonát, illetve havi fizetését, de még csak ezekre utalást sem.

Hálaistennek:)

2021. jún. 9. 16:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Te társkeresőn kiírod, hogy mennyi az annyi? Szerintem neked a rosszlanyok.hu való, ott mindenkinek megvan a tarifája.
2021. jún. 9. 16:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Amire te gondolsz, az a Puncs.hu ahol r*bancok keresnek eltartót maguknak.

Na ott valóban ki kell írni, hogy mennyit keresel havonta.

utóirat: férfi vagyok, szóval remélem el méltóztatod fogadni a válaszomat.

2021. jún. 9. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként írom, tényleg nem ezen múlik. Van saját lakásom, aránylag jól nézek ki, sportolok, igényesen öltözködöm, 600 nettó fizu, értelmiségi meló, minden szar (ok, kivéve autó, az folyamatban), amire egy GyK-s agytröszt azt írja, hogy az kell a nőknek. És nem, se Badoo-n, se Tinderen nincs szerencsém. :D
2021. jún. 9. 16:49
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Nőént írom. Ha 1milliót kiírsz havi fizetesnek, 2 luxus jahtot, meg 3 rózsadombi villát, de egy olyan ember vagy, aki nem fog meg, lehet bármid, nem fogsz érdekelni.

Ahogy fordított esetben is igaz, ha semmid nincs, de érdekes vagy, látok benned fantáziát egy kapcsolatra, meg fogom próbálni.

Aki komoly kapcsolatot akar, így gondolkodik....

(Félreértés se essék, nem keresek tarsat)

2021. jún. 9. 17:03
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha már így direktben megkérdezed, és azt is megírod, hogy mit szabad válaszolni, akkor azt mondom, hogy a férfi keressen többet nálam, (bár én se keresek rosszul). Ill. anyagilag legyen minimum azon a szinten, ahol én. Tudjon valamit nyújtani. Nekem fontos, hogy együtt többre vigyük az életben, mintha egyedül lennék. Sajnos ez nem minden kapcsolatomban volt így, én viszont nem lépek hátrafelé.
2021. jún. 9. 17:20
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

te ennyire gyoker vagy, hogy kiirod a fizetesed es reszletesen beszamlosz a vagyonodrol a tarskereso adatlapodon? megis mit varsz? es ha en most azt irom, hogy x osszeget keress minimum es nem keresel annyit, akkor mi lesz? ugyse fogsz annyit keresni, ha ideirok egy random szamot, de ez a helyzeteden nem valtoztat semmit.

inkabb csak siman nem kene frusztralt nyomi incelnek lenni, akkor mar jobb lenne a helyzeted.

2021. jún. 9. 18:04
 10/11 anonim ***** válasza:
34%

Érdekes kérdés. Ha csak pénzről, autóról és ingatlanról van szó, akkor a mai már nőknél nincsenek határok. A budai villa, a Mercedes AMG és a havi 5 millió a minimum.

Viszont ettől még (szerintem) vannak olyan tárgyak, amik növelhetik az SMV -det. Ilyen a gördeszka, vagy a motor. Én inkább kamudeszkás meg kamumotoros lennék Tinderen (leszek is).

2021. jún. 9. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!