Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlag alatti nők/férfiak! Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag alatti nők/férfiak! Mi volt eddig a legbántóbb kifejezés,amit kaptatok az ellenkező nemtől?

Figyelt kérdés

2021. jún. 7. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Fogalmam sincs. Voltak bántó megjegyzések, de idegenektől ez sosem fájt. Inkább azok maradtak meg amiket a hozzám közelállóktól szenvedtem el. Ezek sokkal személyesebbek, másrészt egy idegen vaktában lő, de a hozzád közel álló az elevenedbe talál.
2021. jún. 7. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok volt, nem tudok választani :D

Középiskolában például én voltam az "ott a csajod haha fúj".

Igazából mióta felnőtt vagyok, nem piszkálnak direkt módon. Volt, hogy kikiabáltak autóból, cigányok is tettek már megjegyzéseket, részegek is zaklattak már éjjel az utcán, egyszer-kétszer leszólítottak poénból, de fényes hétköznap nem jellemző, hogy atrocitások érnének.

2021. jún. 7. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Saját anyámtól, nővéremtől, ostoba rokonoktól kaptam meg, hogy csúnya (nő) vagyok.

Érdekes módon, a férfiaknak úgy tűnik tetszem mégis... nem kell hallgatni méltatlan emberek beszólásaira.

2021. jún. 7. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
...Nem is gondoltam...
2021. jún. 7. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Osztom egyest, idegenek válogatott ocsmányságoknak neveztek, de nem érdekelt. Én is utáltam őket, azok a fajták mindenkivel tiszeletlenek: rajtam röhögnek, meg be is szólnak, a szépeket meg kurvának hívják, a gazdagoktól nyilván kuncsorognak, esetleg irígykednek, stb...

De égette a lelkemet, amikor többet akartam, és nem kellettem, nem tekintettek rám nőként, vagy a saját barátaim mondták, hogy "a lányokkal jobban összeillenék".

Ennek fényében a férfiaktól elhangzott fájdalmas mondatok (idézve egy másik kérdésből):

"majd találsz olyan srácot akit nem érdekel a külső"; "smink nélkül is kinézel... valahogy"; "jó barát vagy". Külön kiemelném mennyire fáj, amikor annyira havernak néznek, hogy ecsetelik melyik csajt hogy dugnák meg, illetve mennyire tetszik nekik - és az ember kénytelen színlelni a barátot, ha nem akar rávilágítani arra, hogy mennyire sekélyes a masik, vagy ha nem akar zaklatónak tűnni.

Majdnem gyanúgy kezelik az egészséges férfiak a csúnya nő közeledését mint a homoszexuális férfiaket- csak engem nem vernek meg meg jobban sajnálnak.

2021. jún. 7. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Ez tényleg lány?"

Ekkor még elég fiatal voltam, és az iskolai hétköznapjaim közé tartoztak hasonló beszólások.

2021. jún. 8. 00:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként ebből a szempontból jobb

A nők nem nagyon mernek beszólni durván, sokszor nem tudnak, vagy félnek attól amit válaszban kapnak

Volt persze aki beszólt, volt aki elhordott mindennek dühében (én meg csak kiröhögtem) de olyan hogy fájót szólt volna be, olyan nem fordult velem elő, egyszerűen ha akarnak sem tudnak megsérteni

De ha egy nő önbizalmát támadják, az biztos fájdalmasabb

2021. jún. 8. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
69%

A sima ghostingolás az már elég megalázó érzés.

de a leggázabb, amit egy nőtől kaptam "nézzél már tükörbe te troll g..ci" pedig nem vagyok ocsmány.

Vagy első randin "Nem vagy annyira ronda"

2021. jún. 8. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Viszketést és pöttyöket.
2021. jún. 9. 17:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!