Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen tapasztalaitok vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalaitok vannak a facebook féle társkeresővel?

Figyelt kérdés
Jöhet minden, hideg-meleg, saját történetek, akár javaslatokmás társkeresőkre

2021. jún. 5. 15:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Pár hete használom nekem többször lefagy pl nem mindig tudom megnézni egyből, hogy kinek tetszek, mert valamikor ugyanazt mutatja akit kiikszeltem szóval van amikor több ideig frissít. Előnye szerintem, hogy csak az tud írni akivel egyezés van. Viszont ha törlöd az üzit akkor úgy mutatja, mintha törölted volna magad és többet nem találnak meg kivéve ha újra regisztrálsz. A felhozatal vegyes férfiak terén. Sokan sajnos meg játszák magukat és mikor át térünk messengerre teljesen mások. Sokan még 30 felett is elég gyerekesek. Személyes találkozásnál pedig a magyar pasik is elég romásan beszélnek/viselkednek. Kedves üzeneteket írnak személyesen meg káromkodnak mint egy kocsis.
2021. jún. 18. 13:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!