Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők/lányok, nektek mi az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok, nektek mi az a pasi szint, akihez már nem mertek lépni?

Figyelt kérdés
Az, amikor a pasi szerinted baromi jó, de tudod, hogy kevés vagy hozzá. Akár külső, akár anyagi, akár bármi más értelemben.

2021. jún. 4. 20:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem szoktam odamenni pasikhoz ismerkedési céllal.

Jön majd hozzám, aki akar, szerintem én nem vagyok szép. Gimiben csúfoltak is, hogy csúnya vagyok, úgyhogy megy oda a fene jóképű férfiakhoz, elég bunkó néhány. Aki odajön hozzám, annak nyilván tetszem, úgyhogy csalódás engem így nem ér.

Amúgy is haverkodni jobban szeretek és abból vagy barátság lesz vagy több és barátságnál a külső nyilván nem számít.

Az anyagiakkal nem lehet engem megfogni, megteremtem magamnak.

2021. jún. 5. 00:29
 22/28 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen! Volt rossz fiú, szépfiú, és nagyon okos is. Azt bevallom, hogy izompólós BMW-s sosem volt, ez a típus egyáltalán nem vonz.
2021. jún. 5. 01:33
 23/28 anonim ***** válasza:
Nincs. Nem a pasi szab hatart, hanem a szituacio. Hogy megkozelitheto-e nem megalazo modon. Nekem olyan munkam volt, ahol kulfoldi pasikbol a muvesz, uzletember, felvilagi, mindenfele nem atlagos figura megfordult, es sokkal konnyebb volt veluk megismerkedni, mint barkivel egy hetkoznapibb szituacioban.
2021. jún. 5. 02:29
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

" Szerintük nekik alanyi jogon jár a legjòképübb/leggazdagabb férfi is."

Milyen alanyi jogon? :D Én a magam nevében tudok beszélni, de nekem rohadtul nem alanyi jogon jár. Adottságilag is jócskán átlag feletti vagyok, mellé pedig sokat edzek, figyelek az étkezésre, bőrápolásra, kiemelten sokat adok az öltözékemre, stb. De ez még csak a külső, 8 éves kapcsolattal a hátam mögött jól tudom, hogy csak nagyon kis részben szól erről a párkapcsolatosdi. Mindenesetre a párom egy számomra nagyon jóképű férfi, de egy fikarcnyival sem lőttem vele a "szintem" fölé.

Az meg, hogy mennyire gazdag, rohadtul nem érdekel. Semmibe nem fogom nézni attól, hogy mennyi pénze van, attól, hogy sok van neki, nincs a szintem felett egyértelműen. Nem jöttem dúsgazdag családból, de mindig stabil hátterem volt és arra neveltek, hogy megteremtsem magamnak, és így is teszek. A párommal hasonlóan keresünk, és még ha nincs is pénzünk luxusnyaralásra és BMW-re, elég jó színvonalon élünk, de ezt szingliként is tudnám biztosítani magamnak a fizetésemből. Iszonyatosan nem érdekelne, ha most lennék szingli, hogy mennyire gazdag a pali, ha pedig keveset keresne, csak akkor zavarna, ha butaság, életképtelenség, alkoholizmus, stb. járna hozzá, de pl. egy mentődolgozó is nettó 200 alatt keres, és azzal pl. semmi problémám nem lenne, sőt, tisztelném is (más hasonlóan alulfizetett, de értékes hivatásokkal is így vagyok, a mentő csak példa volt).

Aki fiatalon kiemelkedően gazdag, annak vagy a feneke alá tolták, vagy csaló, vagy még ha saját erejéből, tudásából is lett gazdag (ez Magyarországon majdnem a science fiction kategória), abban is szinte biztosan van egy hatalmas szerencse faktor. Tanult, tisztességesen dolgozó nőként nem fogom kevésnek érezni magam, ha tetszik, ha nem.

Akkor érezném csak, hogy kevés vagyok egy férfihez, ha az én értékrendem szerint emberileg képviselne valami olyan értéket, jóindulatot, önzetlenséget, amire én képtelen vagyok. Ilyennel viszont nem sűrűn találkozom, és ez nem azért van, mert én olyan szuper ember lennék, inkább a többség az, aki moslék, de így is volt azért mindig is, aki hozta emberileg azt, amit én, és szerethető volt számomra.

Arról, hogy más nők hogyan gondolkodnak, én nem tehetek, de szerintem a legtöbb nem alanyi jogon vár el egy bizonyos szintet, és az, hogy nem érzik maguknak külső meg pénz miatt kevésnek máshoz, nagyon helyes.

2021. jún. 5. 06:13
 25/28 anonim ***** válasza:

A hármasnak teljesen igaza van, ha nem vonzódom hozzá, csak látom, hogy szép és gazdag és sikeres, akkor simán meg merem szólítani, ha vonzódom hozzá, akkor viszont beparázok akkor is, ha csóró, csúnya parkolóőr. Egyszer nagyon bejött egy 28 körüli, vézna, párszálbajuszos, kopaszodó, szőkésbarna parkolóőr, ott helyben dugtam volna vele az egyik lépcsőházban, ha csak megszólít, és fényes nappal volt, én meg józan voltam, de olyan erősen vonzódtam

hozzá(nem is beszéltünk), hogy leírni nem lehet. Ahogy mozgott, nem tudom, volt benne valami a mozdulataiban, a tartásában.. áh, ha csak eszembe jut:)(szép, vékony, 27 éves nő voltam)

Csak tekingettem hátra és kétszer elsétáltam mellette, megszólítani nem mertem. Bármelyik világszépe pasit, amelyik nem vonz, meg megszólítom..

Nevetséges:)

Ha itt van a hetedik kerületből, ez tavaly volt!

2021. jún. 5. 06:25
 26/28 anonim ***** válasza:

6 Akkor válaszolok elvált, negyven+ anyukaként. Fiatalon sem voltam egy nagy szépség, de vidám a természetem, kedves vagyok és sokan bírnak. Nehezen találtam társat, mert a kölcsönös vonzalom/szerelem nálam alap, aztán most meg egyedül maradtam. Társkeresőn sokan rám írnak, de a nagy része nem megfelelő. Ha egy pasi túl helyes és stílusos, biztosan nem engem keres, tehát csak esetleges szex miatt írt rám.

Átlagos vagyok és nincs bajom az átlagossal. Ha fiatalabb, eleve nem közelítenék felé, ha tetszik akkor sem, mert nincs értelme. (a fiatalabb alatt több, mint -3 évet értek mondjuk.)

Nem azért mert kevés vagyok, az emberi értékeimben nagyon stabilan biztos vagyok. De külsőre értelem szerűen nem tudom azt nyújtani amit ő megkaphat, és nem vagyok könnyűvérű, hogy kihasználjam, hogy dugni viszont akar. Nem fogok nálam fiatalabb nőkkel versengeni senkiért.

2021. jún. 5. 07:34
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
12: de, igen, nőként is kaptam már hasonlókat, ráadásul nem is magamhoz képest magas szintű pasitól (nem kapcsolatra szólítottam le. hanem táncolni). Meg vadidegen pasik beszólogattak kérdés nélkül - SOKKAL durvábbakat, mint hogy "kocc van". Nem esett jól, nyilván. De ha már vki bepróbálkozik nálam, és tetszem neki, akkor álszerénykedve hajtsam el, mert sok síró férfi szerint az lenne az igazságos az ő szenvedéseikért?
2021. jún. 7. 10:24
 28/28 anonim ***** válasza:
#25: Én egy ugyanilyen parkolóőr vagyok és a hetedik kerületben dolgozom.
2021. jún. 8. 03:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!