Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi ez a dedós szint egy 30 évesnél?
Figyelt kérdés
Tudom, a kérdés maga is hagy kívánnivalót maga után, de nem bírom röhögés, gúny nélkül megírni ezt a kérdést. Érdekeltem egy pasit, aki kb hozzám szólni alig mert. Mindig a haverjával jött oda hozzám felkínálni a segítségét. Aztán amikor eljutottunk odáig, hogy találkozzunk, akkor egy kis alkohol hatására elkezdte tenni a fejét és felvágni azzal, hogy ő aztán mennyire kapós, hétvégén is randija lesz, neki aztán nem szoktak nemet mondani a nők. Ezután megmondtam neki, hogy ezzel nem keltett jó benyomást bennem. Amire az volt a válasza, hogy majd úgyis megkedvelem, változik a véleményem róla. 😂 Komolyan ennyire hülye legyen valaki ennyi idősen, hogy felszedni akar és a "kapósságáról" beszél? Ha meg lekoptatni akart, akkor mit számít az én véleményem neki? Miért viselkedik így valaki? Sosem találkoztam még ilyennel. Vagy egyértelműen a tudtomra lett adva, hogy szimpatikus vagyok vagy megmondva, hogy hagyjam békén. De ez mi a franc volt?
Gondolom fel akart vágni, hogy ő milyen jó party. Csak hát szegény egy gyökér, jobb is ha nem beszél sokat.
2021. máj. 29. 14:35
2/22 anonim válasza:
Ezt teszi azt emberrel a PUA, ott vannak ilyen "nagyszerű" tanítások, hogy add elő a keménygyereket, meg hazudozz arról, hogy mennyi nőnek jössz be, mert akkor majd aztán az is odalesz érted akivel éppen randizol. Primitív.
Amúgy valószínűleg ezért nincs senkije. Mondom ezt úgy, hogy én is közel vagyok a harminchoz, de sosem csinálnék ilyet - viszont nála komoly jellem és mentális probléma lehet.
2021. máj. 29. 14:36
3/22 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a 40+++-os korosztályt! :D
48Ffi
2021. máj. 29. 14:40
4/22 anonim válasza:
3.
Jahj, a "bezzeg mink voltunk katonák is, nem úgy, mint a mai nyikhaj fiatalság" generáció. Az már egy másik kérdés, hogy az utolsó években a sorkatonaság leginkább a krumplipucolásról meg a reménytelenül elavult és koszos épületek felmosogatásáról szólt. Meg a "kopaszok" szopatásáról, hogy kicsit átmentsék páran a középiskolai szadizmust még pár évre.
2021. máj. 29. 14:44
5/22 anonim válasza:
#3 ott még több a gyökér.
2021. máj. 29. 14:59
6/22 anonim válasza:
Ilyet velem is csináltak már, és nőknél is megfigyeltem ezt a jelenséget, pl hasonló, hogy egyik harmincas nőismerősöm folyamatosan kieemeli, mennyit szexelnek (a férje 65 éves).
2021. máj. 29. 15:19
7/22 anonim válasza:
#6: van a mondás: van aki beszél róla, és van aki csinálja
2021. máj. 29. 16:10
8/22 anonim válasza:
Ne a kocsmaban ismerkedj. Ez az a szinvonal
2021. máj. 29. 17:58
9/22 A kérdező kommentje:
Hol ismerkedjek, kedves utolsó? Ugyanezzel a stílussal találkozom mindenhol szinte ebben a korosztályban. Egyébként szerénynek, normálisnak tűnt a srác első látásra, dehát kiderült, hogy egy egoista paraszt. Fogalmam sincs, mihez kezdjek így.
2021. máj. 29. 20:55
10/22 anonim válasza:
Az rajtad múlik hogy mi lesz,talán lényeges lehet hogy mire képes érted,magához képest. Hagyd hagy bizonyítson még ,tesztelés,ezt ti nők jól értitek,és ha szimpatikus akkor hajrá,idővel kiderülnek az apró stiklik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!