Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mi ez a dedós szint egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi ez a dedós szint egy 30 évesnél?

Figyelt kérdés
Tudom, a kérdés maga is hagy kívánnivalót maga után, de nem bírom röhögés, gúny nélkül megírni ezt a kérdést. Érdekeltem egy pasit, aki kb hozzám szólni alig mert. Mindig a haverjával jött oda hozzám felkínálni a segítségét. Aztán amikor eljutottunk odáig, hogy találkozzunk, akkor egy kis alkohol hatására elkezdte tenni a fejét és felvágni azzal, hogy ő aztán mennyire kapós, hétvégén is randija lesz, neki aztán nem szoktak nemet mondani a nők. Ezután megmondtam neki, hogy ezzel nem keltett jó benyomást bennem. Amire az volt a válasza, hogy majd úgyis megkedvelem, változik a véleményem róla. 😂 Komolyan ennyire hülye legyen valaki ennyi idősen, hogy felszedni akar és a "kapósságáról" beszél? Ha meg lekoptatni akart, akkor mit számít az én véleményem neki? Miért viselkedik így valaki? Sosem találkoztam még ilyennel. Vagy egyértelműen a tudtomra lett adva, hogy szimpatikus vagyok vagy megmondva, hogy hagyjam békén. De ez mi a franc volt?
2021. máj. 29. 14:33
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Akiről a kérdés szól. Megfogadtam a tanácsotokat és közönyös lettem, nem foglalkozok vele. Erre engem szid és gáncsoskodik, amikor csak tud. Lehülyéz engem meg lerondáz az ismerőseimnek a fülem hallatára, én viszont ignorálom.
2021. jún. 5. 10:28
 22/22 anonim ***** válasza:
Helyes.
2021. jún. 5. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!