Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok nektek is ugyanolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nektek is ugyanolyan nehez az ismerkedes mint nekunk ferfiaknak?

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok a velemenyetekre tapasztalataitokra. En azt gondolom a fiuknak nehezebb... legalabbis en se csoro nem vagyok se csunya de eddig csak negativ tapasztalataim vannak... sok matchem van de a beszelgetes utan inkabb hagyjuk...
2021. jún. 3. 17:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha van rendes, a legtöbbje azt se becsüli.

Most itt 3 példát tudok hirtelen hozni, a sajátomat 2x meg egy másik barátomét.

1, Adott egy lány, akit még 18 éves kora körül 2x is átvertek, utána sok évig nem volt még futó kapcsolata sem. Pár évre rá Tinderen megismerkedtünk, én nagyon szerettem, ő 4 hónap után annyit mondott, köszöni, hogy visszaadtam a bizalmát a férfiakban, de ő nem eléggé szerelmes belém.

2, Megismertem egy lányt szintén Tinderen, nem olyan rég szakított az előző barátjával, majd átverte 2 srác Tinderről. Randizgattunk, majd megállapította, hogy én milyen rendes srác vagyok és nem akar velem kicseszni, tovább húzni az időmet, nincs meg a kémia. (Nem haragszom rá, van ilyen, csak érdekes módon az előző kettő tesztoszteron Józsi pont vonzotta...)

3, Egy rendes haverom járt egy lánnyal 1,5 éve, majd hirtelen képbe került egy másik srác, aki magasabb beosztású, tekintélyesebb volt. Hírlett róla, hogy nem tartós kapcsolatot keres, de a lány elkezdte körülugrálni a srácot, majd dobta a barátomat. Párszor a srác megdugta a csajt, majd persze elkezdte hanyagolni. A csaj könnyes szemmel könyörgött a barátomnak, fogadja vissza, tudja nem becsülte meg.

2021. jún. 3. 21:52
 12/12 anonim ***** válasza:
41%

Ugyanolyannak nem mondanám, más értelemben nehéz.

Kezdjük ott, hogy akiknek beszédes, extrovertált természetük van, alapból magabiztosak, és mondjuk nincsenek magukhoz képest egekben az elvárásaik, azok ált. nem ismerkednek nehezen, nemtől függetlenül.

Persze bukták lehetnek az úton, de más-más jelleggel.

Aki meg depressziós, vagy introvertált, görcsös, nem tud természetesen viselkedni, és mondjuk mellé nem szuperszép, az nem fog könnyen ismerkedni, ha férfi, ha nő.

Kérdés nyilván az is, hogy az adott ember milyen típusú kapcsolatot keres, kiknek a körében; mi az, ami a legrosszabbul tud neki esni ismerkedés közben.

A nők többsége nyilván kevesebbszer kap visszautasítást a képébe, mert még az a kialakult "szabály", hogy a férfi kezdeményez. Ettől függetlenül nekem objektíven nem túl szép nőként ugyanúgy volt részem iszonyat bunkó visszautasításban szintén objektíven nem túl szép férfitól, tehát ez nemcsak a "csúnyarossznők" sajátja... annyi különbséggel, hogy még a hátam mögött azt is megkaptam, hogy nőietlen vagyok, amiért "rávetettem" magam / kezdeményeztem.

Egyéb problémák meg:

- mindenki mondja, hogy a nőknek milyen egekben levő elvárásaik vannak... de ha alig 1-2 elvárásom van, akkor is megkapom, hogy felszínes vagyok, míg férfiaknál a több és magukhoz képest magasabb elvárásokat is tapsolva üdvözítik egyes férfiak (mondok egy példát... 30+-os, tanult, diplomás, átlag fölött kereső nő vagyok saját lakással... több ember szerint azért felszínes és golddigger vagyok, mert meghúzok egy olyan határt, hogy legalább a minimálbért keresse meg a korban hozzám illő illető, aki szeretne tőlem vmit; meg ne az anyjához akarjon beköltöztetni; közben meg egymást hergelik egyes férfiak, hogy "iiiigen, Béla, jogosan várod el a bikinimodellt 50 évesen, sörhassal, mert a férfiak vizuális lények"

- rengeteg férfi van, aki csak dugást akar, és akkor is bepróbálkozik, amikor tudja jól, hogy én nem

- a nőket többször zaklatják szexuálisan, mint fordítva, mert azért a férfiaknál van jobbára az erőfölény... kíváncsi vagyok, hogy érezne pár férfi, ha pl. egy nála 2-3x akkora NDK úszónő, esetleg pasi beszorítaná a sarokba és többszöri szólásra, kiabálásra, sírásra sm hagyná abba a fenekének a taperolását... nekem még szerencsém volt, hogy be tudtam szaladni a liftbe, és csak akkor hagyta abba, amikor majdnem levágtam a kezét a liftajtóval... de olyan is volt, hogy azért nekemvágtak (volna, mert célozni nem tudtak) egy energiaitalos dobozt egy autóból, mert nem fordultam meg cuppogásra

- ha visszautasít egy nő egy férfit, sokan nem fogadják el a nemleges választ (kiv. ha kiderül, hogy foglalt a nő... tehát jó pár férfinek fontosabb az, hogy a nő egy másik férfi "tulajdona", minthogy a nő nem akar tőle semmit), tovább erőszakoskodik, vagy leordítja mindenféle felszínes ronda p...nak

- ha az adott nő nem egy társasági típusú, extrovertált, beszédes ember és mellé nem szép, akkor nincs előtte egy sor udvarló, amiből tudna szemezgetni... max. az alja (koszos pohos kancigány, nagypapi korú, drogos, csak szexet akaró, vagy ezeknek a keveréke).

2021. jún. 4. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!