Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek is ugyanolyan nehez az ismerkedes mint nekunk ferfiaknak?
Igen, nehéz volt. Szeptembertől egészen januárig randizgattam, két fiatalemberrel elkezdtem kapcsolatot egyikkel ősszel, másikkal télen.. hát mindkettő csalódás lett. Előadták, hogy nincs normális nő, aztán amikor ott voltam több randi után meg miután kimondtuk, hogy akkor együtt ugyanúgy ismerkedtek másokkal és a szemembe hazudtak, persze mindkettő repült, nem vagyok hülye.. de igen, elfáradt a lelkem az ilyen gyökerek miatt. Nemrég találkoztam valakivel, aki csodálatos és udvarias, akivel semmi sem nehéz és bonyolult, hanem gördülékenyen megy minden, se játszmázás, se filózás, hogy vajon mit érezhet, gondolhat? Mert mindent elmond és megbeszélünk.
Kitartást kívánok mindenkinek, aki hasonló helyzetben van és neked is, nem egyszerű ez a mai világban.. lehetsz szép lány, helyes pasi ez már mit sem számít, tehát a külső semmit sem számít, ha nem a megfelelő ember mellett vagy. Nem elég egy szép arcnak lenni, ez többről szól és minden egyes csalódásnak oka van, az akkor egy jel, hogy nem ő való melléd, ezt utólag én is belátom és nem bánom ezt a pár csalódást a végén mindenki azt kapja, akit megérdemel. :)
25/L
Nagyon nehéz normális és vonzó férfit találni hosszútávú működő kapcsolatra.
Az, hogy szexre bárhol bárkit le lehet akasztani nem nevezném könnyűnekünknek.
A férfiak beszélgetési ismerkedési hajlandósága is hagy némi kivetni valót, vagy erőltetett, vagy máris olyan témákat feszeget, információt oszt meg, ami nem oda/akkorra való. Tényleges beszélgetés pedig 100ból 1 ami el is tud indulni.
Figyelj, mi a nehezebb?
Egy boltban 10 ládából kiválogatni a szépeket, meg ami neked tetszik, vagy minden egyes almáért felmászni a fára, leszedni, hazavinni? Az öntözésről és a gondoskodásról nem is beszéltem utóbbi esetben, de lassan azt is odavehetem....
Ügyes :D
Az a baj, ki is próbálják, de csak azt ami kívül a legszebb. Aztán néznek, romlott belül 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!