Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok az incelek, akik ékesítik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az incelek, akik ékesítik az oldal színvonalát mennyire hasnolíthatnak az alábbi fickóra?

Figyelt kérdés

VKA vlog https://www.youtube.com/watch?v=-ZWuHXUm190&t=1s

A csávó közel 30 éves, és elmondása szerint még nem volt nővel és a szüleivel lakik..nincs jogosítványa és valamilyen pék szakmája van..

2021. jún. 1. 21:12
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
32%

Ennek a kérdésnek mi a célja?Hogy nézőt generáljunk neki,hogy fikázzuk halálra,vagy sajnáljuk vagy mi?Nem értem a srác egyszer se beszélt a nőkről...akkor miért lenne "incel".El van csinálja a videóit...és az már az emberiség szégyene hogy bárki erre pazarolja az idejét.És itt nem csak a srácra gondolok hanem a youtube tartalmának 99%ra.

Azokat akik meg úgy fikáznak másokat ,hogy milyen körülmények között élnek meg juj az anyjával lakik és csak egy "pék"..meglesném ,hogy ők milyen körülmények között élnek,vagy mondjuk ahonnét a srác indult ők meddig jutnának.

Sajnos nem egyenlő helyről és esélyekkel indulnak az emberek az életben.

2021. jún. 1. 23:56
 12/53 anonim ***** válasza:
11%
Jól beszélsz, 11-es. Nyilvánvalóan nagyon szegényes anyagi körülmények közül, tanulatlan családból, szembeötlően alacsony IQ-val, alighanem mentális problémákkal indulva megnézném, az itt hőbörgő hűde sikeres, hűde menő alfahím-jelöltek meddig jutottak volna. Egy átlagos nap közmunka után alighanem a kecskét tolnák a faluszélen, aztán merevrészegen okádnának az árokban.
2021. jún. 2. 00:03
 13/53 anonim ***** válasza:
67%

Ezek vagyunk mi, emberek. Kötelező gúnyolni a gyengébbet, gyűlölni a frusztráltakat, kiröhögni a veszteseket, megalázni a védteleneket.

Veregessétek vállon magatokat, gratulálok! Őszintén szólva ilyenkor egyáltalán nem bánnám már, ha jönne végre az a rohadt meteor.

2021. jún. 2. 07:33
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Elég ronda szegény, de hozzám képest adonisz.
2021. jún. 2. 08:07
 15/53 anonim ***** válasza:
95%

Vká Vlog?

Egy ideig röhögtem rajta, de ahogy megismertem, inkább sajnálatot, szánalmat és együttérzést kezdtem iránta érezni.

Hozzá kell tenni, hogy kezeletlen epilepsziáka van, illetve van ott egy halom mentális probléma is.

A "segíts magadon" elv itt szerintem nem feltétlen teljesül, egy jobb pszichoterapeuta/pszichológus órabére 8-15 ezer forint, a kezeletlen betegsége meg amúgyis megnehezíti az életét. Tehát kéne egy neurológus is, és rossz esetben hónapokig, évekig játszani a gyógyszerrel.

Mondjuk az tény, hogy ha már úgyis olyan kiba. sok ideje van, valami okj-t csinálhatna, aztán irodai munkát kéne keresnie.

Sokmindent lehetne itt írni, én internetről ismerem ezt az embert, a problémái megoldásaihoz vagy túl hülye, vagy túl szegény, vagy túl csúnya (ha atomfizikus lenne sem vennék fel multiba irodai környezetbe, olyan ronda), vagy mentálisan sérült, vagy mindegyik egyszerre.

Szerintem Tényleg! léteznek olyan emberek, akiknek az életüknek nemcsak a külső szemlélő számára nincsen, hanem tényleg nincs értelme.

Na, ő ilyen. S bár egy pszichopata állat, valahol sajnálom.

Pár Fb csoportban kikutatták a múltját, és magányos gyerekkora volt, diszfunkcionális családban + szétszivatták, és a tanulmányi lehetőségei/képességei sem voltak adottak a kitöréshez.

Nekem az utóbbin kívül szinte ugyanolyan gyerekkorom volt. Mindenhonnan kiutáltak, a család meg, hát, támogató volt a háttér, de mindig is széthúzott + apa nélkül nőttem fel.

F

2021. jún. 2. 13:33
 16/53 anonim ***** válasza:
31%

Rohadt undorító férgek vagytok, ugye tudjátok? Itt van ez a srác. Boldogtalan, reménytelen, magányos, megtört fickó. Dolgozik (pék), adót fizet, betartja a törvényeket. Mivel is érdemli ki azt a gúnyolódást, kiröhögést és megvetést, amit kap az internet népétől?!

Az hogy videókat csinál, hogy kicsit tompítsa a fájdalmát?

Hányok tőletek. Ilyenkor hol marad a "ha nem tetszik, nem kell nézni" elv!?

Tudjátok, miért nézitek és röhögitek ki ezt a srácot? Mert valahol ugyanolyan szánalmas nyomorultak vagytok, mint ő. Szükségetek van arra az érzésre, hogy másoknál jobbak vagytok. Azért nézitek, hogy megkapjátok ezt az érzést. Láttok egy srácot, akinek totális csőd az élete, és ettől ti megnyugszotok, hogy a tiétek jobb. A saját egótok érdekében képesek vagytok online terrorban részesíteni egy lelkisérült elesett fickót.

Miért nem inkább a kigyúrt balhés cigányok videói alatt kommenteltek, provokáltok!? Miért nem az egyértelműen bűnöző hulladék mocskokat hergelitek, miért nem ott arcoskodtok, miért nem velük szórakoztok? Tele van a net mindenféle bunyós cigány videójával.

Jaaa, hogy ahhoz már kevesek vagytok. Mert csak egy egyértelműen lelkisérült gyenge embert tudtok piszkálni. A bűnözőktől már be vagytok rosálva.

Undorító mocskos kis paraziták... azok vagytok.

2021. jún. 2. 14:24
 17/53 anonim ***** válasza:
94%
"Undorító mocskos kis paraziták... azok vagytok." Itt senki nem mondott róla semmi rosszat.
2021. jún. 2. 14:32
 18/53 anonim ***** válasza:
42%
#16: én például nem nézem, nem érdekel. Ugyanakkor szerintem ha valaki, BÁRKI kirak videót magáról A NYILVÁNOSSÁG SZÁMÁRA, az viselje a következményeit. Ő volt az, aki exponálja saját magát, nem más.
2021. jún. 2. 15:55
 19/53 anonim ***** válasza:
100%

18-as, és ezek a következmények normálisak? Mert nekem arról árulkodik, hogy baromi nagy bajok vannak a társadalommal, ha számukra a gyenge és vesztes típus kigúnyolása a szórakozás. Aki egyébként dolgozik, társadalmilag hasznos munkát végez és adót fizet.

Emlékszek, volt a "Zsanett a szökőkútnál" videó. Hát szegény nyomorultat a fél ország kiröhögte. Tömegek mentek ahhoz a bizonyos szökőkúthoz, hogy élőben is röhöghessenek és tanúi legyenek a megszégyenülésének.

De kérdem én, ha egy börtönviselt bunyósroma hirdette volna azt, hogy valakivel leszámol a szökőkútnál, és leüti az összes tanút, akkor is így reagált volna az emberiség? Francokat! Fülét-farkát behúzva lapított volna, legfeljebb néhány hangember színlelt volna némi izmozást.

Na ezzel van nekem bajom.

2021. jún. 2. 16:22
 20/53 anonim ***** válasza:
90%
Elárulod, hogy itt mégis ki bántotta? Csak mert minket férgeztél le.
2021. jún. 2. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!