Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen összetételű ez az oldal, milyen emberek a felhasználói?
Ugye ez a társkeresési problémák kategória, viszont annak ellenére, hogy vannak női felhasználók is, szökőévente egyszer látni kb. olyan kérdést ahol nőknek lennének társkeresési problémái. A kérdések fele olyan ami incel férfiaktól van, a másik fele incel férfiakat fikázó kérdés.
Tehát ebből az rajzolódik ki, hogy van itt jó pár (nyilván az átlagon aluli külseje miatti) incel férfi, és van egy masszív női réteg akiknek az égvilágon semmi gondjuk nincs a társkereséssel, párkapcsolatban vannak és mivel a férjük/párjuk eltartja őket, dolgozik helyettük is vagy csak simán gazdagok a szülei, ezért a nőknek semmi más dolguk nincs, mint találni egy értelmetlen hobbit és ez a sikertelen férfiak fikázása, megalázása, sárba tiprása naphosszat.
Tehát akkor ennek az oldalnak, ennek a szekciójának kizárólag incel férfiak és férfiak által eltartott unatkozó nők a felhasználói?
Táppénzen vagyok immár 3 hónapja. Unalom elűzéseként feljövök ide.
Férfi vagyok. Inkább azt veszem észre, hogy a nők kötnek béke a férfiakba. Sokszor mindenkibe.
Lehet,hogy csak poénból.
Erős a kettősmérce is a nők javára.
Jókat lehet mosolyogni az egészen.
Mibe kötnek bele? Én is olvasgatok itt, de én nem ezt vettem észre, de persze minden kérdést/válaszokat nem olvasok, szóval csak kíváncsiságból érdekelne mibe kötnek bele :)
Te szelektív vakságban szenvedsz?
Nem mondom, hogy a magukat nőnek kiadó kérdéskiírók nagy többsége nem férfi a másik szűk része meg ultra szociális fóbiás, aki ezért nem mer visszaírni sem vagy pár üzenetváltás után ghostingol, de azért akad belőle.
Talán azért van kevesebb, mert már egyre kevesebb férfi van, aki bedől még ennek a játéknak. Régebben az ilyen kérdéskiírók rengeteg privátot kaptak, aztán az értelmesebb férfiak rájöttek, hogy kár a gőzért, mert úgysem kapnak választ vagy pár üzenetváltás után elhal, de személyes találkozóra sosem kerül sor.
Abban viszont nem értek egyet, hogy az itteni női válaszolóknak tökéletes lenne a párkapcsolatuk. Nem véletlenül ennyire frusztráltak, hogy érzelemből pontoznak le vagy fel válaszokat függően attól, hogy a világképüket megerősíti vagy sem.
De logikus is, hiszen normális ember, ha csak nem valami önkéntes pszichológus, akkor mit is keresne a társkeresési problémák témakörben? Ha van is kapcsolata, minimum átlagosan szar.
Amúgy nagyon jól megfigyelhető, hogy itt gyűlnek össze a legigényesebb (csak a férfiak felső 10%-a felel meg) vagy a legspeciálisabb igényekkel rendelkező (gyerekes apuka kell vagy lakjon a falu 30 kilométeres körzetében) nők, akik emiatt sikertelenek, magányosak vagy vannak boldogtalan kapcsolatban.
És ezt az attitűdöt vetítik ki a férfiakra, akik meg emiatt lesznek még frusztráltabbak, mert többségük még 300 kilométerre is elköltözne és bárki jó lenne neki 16 és 45 között, aki BELSŐRE normális és minimálisan ápolt, nekik nem az a probléma, hogy aki lehetne az nem elég jó, hanem, hogy SENKI, szó szerint SENKI nem akarja őket. Illetve aki igen, ott is főleg a belső értékekkel van a baj.
Linkelgessek neked?
Tegyél fel egy kérdést a nemed elárulása nélkül.
Teheted azt is, hogy ezt meg ezt elkövetted.. . Mi a nők első válasza? Férfi vagy , vagy nő?
Mert ha nő, akkor : nem baj ha még 30 évesen otthon laksz. Viszont egy 25 éves férfinak kötelessége saját házzal ,kocsival rendelkeznie. Azon kívül az anyját utálnia.
Ha nőként félre kacsingatsz, félre lépsz ,szintén nem baj. Ha a férfi teszi,akkor egy rohadt féreg. Sőt az itt lévő nők szerint egy párban élő férfi, 10 méteren belül nem mehet egy nőhöz. Köszönnie sem szabad az ellenkező neműekre. Különben egy rohadt féreg...
Ha kiírja valaki ,hogy a párja követeli ,hogy mutassa meg a telefonját, szintén jön a kettősmérce. A férfinak minden nap este kötelessége átadnia a telefonját , minden jelszavát a nőnemű párjának. De ha nő a szenvedő alany, mi a válasz? Egy ilyen kontroll mániás faxszal nem tudnák együtt élni. Minden férfi egy féreg...
Szinte minden kérdés ebbe torkollik.
Én párkapcsolatban élő, egyesül élő, önfenntartó, dolgozó nő vagyok. Tízen pár éves korom óta gyakorizok, már megszokás.
Az itteni férfiak évek kemény munkájával vívták ki a közutálatot. Gyakorlatilag az elmúlt cirka 5-7 évben teljesen elfogytak az értelmes és megválaszolható kérdések és maradt az állandó rinya/hiszti/hangulatkeltés/sértegetés kérdésben ágyazva, illetve a betegebbnél betegebb, a földtől egyre inkább elrugaszkodó elméletek közreadása.
Ennek megfelelően, ahogy a realitás talaján ragadt férfiak leléptek, úgy a valóban segítő szándékkal érkező nők is, mert érdemi vitát nem lehet folytatni, olyan meg már csak szökőévente téved ide, akinek valós problémája van, amire akár még megoldási tippet is lehetne adni.
Tehát maradt a néhány kivétel mellett két erős csoport, a sérült, befordult, eltorzult világnézettel rendelkező emberek, akiknek a többsége férfi és jó hangosak és a másik tábor, akik kizárólag unaloműzés céljából, vannak jelen.
Az agresszív, elborult elmék támadási és védekezései kielégítik a második csoport igényeit és az előbbiek is megkapják az áhított figyelmet és páran mindig megjelennek a hasonszőrűek közül is, akikkel megveregethetik egymás vállát és mindenki boldogan tér nyugovóra.
Itt mindössze ennyi történik.
Nagyon sok kamu kérdés van ezen az oldalon.
Bevallom ráírtam egy felhasználóra aki a magassága miatt volt szánalmasan elkeseredve. Kapta is persze rendesen a gyűlölet kommenteket.
A lényeg, hogy levelezni kezdtünk, képcsere...Na, nem győzött magyarázkodni, hogy amúgy 187 cm magas. Szánalom.
És a nőket találjátok meg?
Ezek szerintem inkább a te tévképzeteid, mintsem a valóság. Legalábbis én nőként nem értek egyet azokkal amikkel szerinted a nők igen és a körülöttem lévő nők sem így gondolkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!